Libnet.ro
UNICEF

19:45

Executivul ar pregati noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. Presedintele Iohannis se intalneste cu premierul Orban, la Cotroceni, iar ulterior va avea loc o sedinta de Guvern la Palatul Victoria (VIDEO)

B1 B1,
Executivul ar pregati noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. Presedintele Iohannis se intalneste cu premierul Orban, la Cotroceni, iar ulterior va avea loc o sedinta de Guvern la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a convocat ministrii pentru o sedinta de urgenta, joi, ora 19, in contextul in care Executivul pregateste noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. De altfel, ceva mai. continuă pe B1

Noi masuri de relaxare de la 1 si 15 iunie. Ce spune Arafat despre deschiderea mall-urilor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat a declarat miercuri ca vor urma masuri de relaxare suplimentare in perioada 1-2 iunie, in conditiile in care nu exista o crestere necontrolabila a cazurilor de infectare cu coronavirus. Despre deschiderea mall-urilor, Arafat a spus ca este putin probabil ca de la 1 iunie sa se intample acest lucru si ca decizia se va lua dupa discutii intre specialisti.

Boris Johnson a anuntat noi masuri de relaxare a restrictiilor in Marea Britanie

Premierul britanic a anuntat o noua relaxare a masurilor de restrictie impuse pentru limitarea raspandirii infectiei cu COVI-19 in Marea Britanie.

Noi masuri de relaxare in Grecia. Restaurantele si cafenelele, redeschise

In Grecia au fost luate noi masuri de relaxare. S-au redeschis liniile de feribot catre insule, restaurantele, barurile si cafenelele.

Boris Johnson anunta noi masuri de relaxare in Regatul Unit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anuntat joi o noua relaxare a restrictiilor impuse pentru li.

DIN CAUZA EXTINDERII RESTRICTIILOR IMPUSE DE AUTORITATI Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania

Wizz Air a anuntat, astazi, ca va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din Romania ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie existente, introduse de autoritatile romane, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

Digi24: VIDEO EXCLUSIV Opt muncitoare din Romania au fost duse in Italia cu avionul privat. Angajatorul spune ca sunt indispensabile

Proprietarul unei vinarii din Italia a inchiriat un avion privat pentru a aduce la lucru opt muncitoare din Romania despre care spune ca ii sunt indispensabile. De mai bine de un deceniu, femeile merg de doua ori pe an in peninsula pentru a-l ajuta la vie. Anul acesta, din cauza restrictiilor cauzate de Covid-19, ele au fost intoarse de la granita cu Ungaria. Dar, pentru ca sunt de neinlocuit, italianul a inchiriat un avion privat care a aterizat la Cluj de unde au fost preluate cele 8 femei.

Anuntul BMW pentru soferii din Romania: cu ce vine nou pentru clienti

BMW are un anunt pentru soferii din Romania, iar clientii vor beneficia de toate aceste functii in scurt timp. BMW are pregatit pentru clientii din Romania cel mai mare update realizat in.

IN POFIDA CONTEXTULUI INTERNATIONAL ACTUAL Industria dezvoltatorilor de jocuri video din Romania anunta angajari si continua sa creasca

Industria locala a dezvoltatorilor de jocuri video este printre cele mai performante in contextul international actual, continuand un trend in crestere, conform informatiilor Asociatiei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania - RGDA.

Elvetia anunta noi masuri de relaxare. Granitele se vor redeschise iar evenimentele cu 300 de persoane vor fi permise

Elvetia isi redeschide granitele cu vecinii, mai putin cu Italia si va permite adunarile spontane de maxim 30 de persoane si evenimentele planificate cu pana la 300 de participanti, incepand cu data de 6 iunie.

Deschiderea teraselor si plajelor din Romania, sub semnul intrebarii: care sunt noile date vehiculate pentru relaxare

Inca din primele saptamani ale pandemiei de coronavirus in Romania, autoritatile de la Bucuresti auoferit informatii contradictorii si au evitat la maxim promisiuni clare legate de ziua.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )