Libnet.ro
UNICEF

19:15

Noi masuri de relaxare in Grecia. Restaurantele si cafenelele, redeschise

Antena3 Antena3,
Noi masuri de relaxare in Grecia. Restaurantele si cafenelele, redeschise

In Grecia au fost luate noi masuri de relaxare. S-au redeschis liniile de feribot catre insule, restaurantele, barurile si cafenelele. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre noi masuri de relaxare: S-a semnalat o scadere a numarului de cazuri. Daca lucrurile raman asa, se poate trece la o alta etapa Cum pot fi refolosite mastile

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentatul tarii noastre la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca autoritatile vor face o analiza a modului i.

Rafila, despre alte masuri de relaxare: Sa asteptam sa vedem cum decurg lucrurile pana la sfarsitul saptamanii viitoare

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentatul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, afirma ca o evaluare facuta de autoritati la finalul saptamanii viitoare va putea spune daca se vor putea lua noi masuri de relaxare a restrictiilor.

Noi masuri de sustinere a business-ului din R.Moldova

Igor Dodon a comunicat luni, 25 mai, ca Guvernul pregateste un nou pachet de masuri de sustinere a mediului de afaceri. Presedintele a specificat ca statul intentioneaza sa acopere dobanda imprumuturilor luate de antreprenori, de la banci sau de la companii de microfinantare, pe perioada de pana la 31 decembrie 2021.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )