Libnet.ro
UNICEF

08:15

Iohannis a sesizat CCR privind declasificarea unor documente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a sesizat CCR privind declasificarea unor documente

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, astazi, Curtea Constitutionala in legatura cu Legea privind declasificarea unor documente, motivand ca, prin modul in care a fost adoptata, precum si prin continutul normativ, contravine unor norme si principii constitutionale, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis sesizeaza CCR privind declasificarea protocoalelor cu SRI

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la Curtea Constitutionala o sesizare cu privire la legea privind declasificarea protocoalelor cu SRI, lege adoptata recent de Parlament prin vointa majoritatii PSD-ALDE. Daca ar intra in vigoare, legea ar oferi,.

Executivul a sesizat CCR pentru a solutiona blocajul creat de presedinte

Premieurl Viorica Dancila a declarat astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul a sesizat Curtea Constitutionala pentru a solutiona blocajul creat de presedintele Klaus Iohannis prin amanarea numirii unor ministri.

Viorica Dancila: Klaus Iohannisblocheaza activitatea Guvernului. Am sesizat CCR in scandalul remanierii

Premierul Viorica Dancila a spus in deschiderea sedintei de Guvern de vineri caRomania este pregatita pentru preluarea presedintiei Consiliului UE, insa spune ca presedintele Klaus.

Dragnea, despre sesizarea CCR privind remanierea: E clar, asta vrea Iohannis. Va fi o sedinta cu Tariceanu, Toader si Dancila (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca se ia in calcul sesizarea CCR in cazul refuzului presedintelui de a semna demisiile ministrilor Lucian Sova si Paul Stanescu. Seful PSD a afirmat ca va avea o discutie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )