Libnet.ro
UNICEF

17:15

Exemplu pentru intreaga Biserica, in vremea coronavirusului: o parohie ofera gratuit mancare la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Exemplu pentru intreaga Biserica, in vremea coronavirusului: o parohie ofera gratuit mancare la domiciliu

Cantina sociala din cadrul Parohiei Ortodoxe Sfanta Treime Cluj-Napoca ofera masa de pranz gratuita la domniciliu pentru persoane varstnice si bolnavi din Cluj-Napoca, pentru ca acestea sa evite locurile aglomerate in aceasta perioada. continuă pe Adevărul

PENTRU A LIMITA RASPANDIREA CORONAVIRUSULUI: State din intreaga lume isi inchid granitele si impun restrictii stricte de calatorie

State din intreaga lume au continuat sambata sa isi inchida granitele, sa restrictioneze calatoriile si evenimentele care reunesc un numar mare de participanti, pentru a limita raspandirea coronavirusului.

Germania in vremea coronavirusului si o rugaminte pentru conationalii care traiesc in diaspora

Va scriu de la Nurnberg. Numarul cazurilor testate pozitiv in preajma orasului este de 40 azi, acestea au crescut de cel putin doua ori fata de cazurile raportate acum 3 zile si desigur continua sa creasca. Pentru cei care au studiat sau care fac statistica cred ca se intelege ca situatia devine destul de grava.

VIDEO FOTO Fotbalul in vremea coronavirusului - Cum se antreneaza jucatorii acasa

Pandemia de coronavirus a dus la intreruperea celor cinci mari campionate ale Europei Premier League, LaLiga, Serie A, Ligue 1 si Bundesliga), multe dintre cluburi si-au suspendat activitatea, astfel ca jucatorii sunt nevoiti sa se antreneze acasa pentru a ramane in forma. Sergio Ramos, Karim Benzema, Douglas Costa sau Neymar au postat pe retelele sociale imagini de la antrenametele la domiciliu.

Spania decreteaza stare de urgenta pentru a opri extinderea coronavirusului

Premierul Pedro Sanchez va decreta starea de urgenta in toata Spania pentru a opri extinderea coronavirusului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )