Libnet.ro
UNICEF

19:46

PENTRU A LIMITA RASPANDIREA CORONAVIRUSULUI: State din intreaga lume isi inchid granitele si impun restrictii stricte de calatorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU A LIMITA RASPANDIREA CORONAVIRUSULUI: State din intreaga lume isi inchid granitele si impun restrictii stricte de calatorie

State din intreaga lume au continuat sambata sa isi inchida granitele, sa restrictioneze calatoriile si evenimentele care reunesc un numar mare de participanti, pentru a limita raspandirea coronavirusului. continuă pe Ziarul Bursa

State din intreaga lume isi inchid granitele si impun restrictii stricte de calatorie pentru a limita raspandirea coronavirusului

State din intreaga lume au continuat sambata sa isi inchida granitele, sa restrictioneze calatoriile si evenimentele care reunesc un numar mare de participanti, pentru a limita raspandirea coronavirusului, transmite Reuters.

Mogosoaia, masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea coronavirusului: inchide parcul si sisteaza pana pe 31 martie activitatea firmelor pe domeniul public

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Comunei Mogosoaia a luat vineri dimineata masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea noului coronavirus. Parcul si Palatul Mogosoaia s-au inchis de vineri, ora 13. 00, pana pe 31 martie, iar activitatea firmelor care isi desfasoara activitatea pe domeniul public se sisteaza pana la aceeasi data. Comitetul a recomandat si operatorilor economici privati sa isi suspende activitatea, cu exceptia farmaciilor, minimarketuri si supermarketurilor.

Masurile exceptionale luate de mai multe state europene pentru a limita raspandirea coronavirusului

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca mai multe state europene au adoptat masuri exceptionale pentru a limita raspandirea infectiei cu COVID-19, cu impact asupra liberei circulatii a persoanelor si a bunurilormarfurilor.

Furnizorii din energie incurajeaza clientii sa plateasca online facturile, pentru a limita raspandirea COVID-19

Operatorul de sistem si de transport al energiei electrice, distribuitorii si furnizorii de energie electrica si de gaze naturale sunt pregatiti sa faca fata provocarilor generate de raspandirea coronavirusului si sa asigure continuitatea alimentarii pentru populatie si agentii economici, afirma Federatia Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie ACUE). insa, contactul direct cu clientii va fi limitat.

Vineri 13. De ce este considerata ziua de vineri 13 cu ghinion. Superstitii din intreaga lume

Vineri 13. Vineri 13 este o zi considerata cu ghinion in multa lume. Se considera ca superstitia a plecat de la ziua in care s-a arestat majoritatea cavalerilor templieri inclusiv Marele Maestru), la ordinal Regelui Filip al IV-lea al Frantei vineri 13 octombrie 1307).

Cinematografele recomanda lasarea unui scaun liber, pentru a evita raspandirea coronavirusului

Capacitatea salilor de cinema a fost redusa la jumatate pentru a evita raspandirea Covid-19. Chiar si cei care merg la cinema impreuna, primesc recomandarea sa lase cate un scaun distanta intre ei.

Franta inchide toate locurile publice. Peste 150.000 de cazuri de coronavirus in intreaga lume

Tarile din intreaga lume se mobiizeaza impotriva pandemiei de coronavirus, care afecteaza acum in special Europa. Pana in prezent, s-au inregistrat peste 150. 000 de cazuri de infectare, scrie AFP.

Rugaciunea rostita de toti preotii din tara pentru oprirea raspandirii coronavirusului

Patriarhul Daniel a trimis o rugaciune speciala tuturor eparhiilor tara pentru oprirea raspandirii coronavirusului.

PENTRU A LIMITA RASPANDIREA COVID-19 Enel suspenda activitatea magazinelor din Romania

Enel Energie si Enel Energie Muntenia isi vor suspenda temporar toate activitatile care presupun contactul direct al angajatilor cu publicul in urmatoarea perioada si isi incurajeaza clientii sa utilizeze canalele alternative de comunicare.

Epidemia de coronavirus: Mai mult de 140.000 de cazuri in intreaga lume

COVID-19, declarata de Organizatia Mondiala a Sanatatii pandemie, a afectat 122 de tari din lume si a cauzat mai mult de 4. 700 de decese. Din totalul de cazuri confirmate, incepand cu finalul anului 2019, cand coronavirusul a fost depistat in China, peste 65. 000 au fost tratate, potrivit datelor OMS.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )