Libnet.ro
UNICEF

22:00

Exista o tara mai izolata decat Coreea de Nord. Statul este pustiu in cea mai mare parte a anului

Playtech Playtech,
Exista o tara mai izolata decat Coreea de Nord. Statul este pustiu in cea mai mare parte a anului

Daca despre Coreea de Nord se cunoaste ca este cea mai izolata tara din lume, aflata sub stricta supraveghere a oficialilor, se pare ca, de un timp, se lupta pentru acest titlu cu Turkmenistanul. Desi statul are rezerve mari de gaze, a ajuns in pragul colapsului si este pustiu in cea mai mare parte a . continuă pe Playtech

Tara care e mai izolata decat Coreea de Nord. Colapsul e iminent

Tara care e mai izolata decat Coreea de Nord. Colapsul e iminent.

De ce femeile traiesc mai mult decat barbatii. Studiul care raspunde la aceasta intrebare

Majoritatea au auzit macar o data faptul ca femeile traiesc mai mult decat barbatii. Ei bine, este adevarat, cifrele nu mint. Conform time. com, datele ultime inregistrate de americani arata ca barbatii din acea tara traiesc mai putin decat femeile, pana la aproximativ 76 de ani, iar femeile ajung sa supravietuiasca pana la 81. De ce .

A cazut teoria Big Bang? Savantii au descoperit o stea mai batrana decat Universul

Se crede ca Universul a erupt in existenta cam acum 13,8 miliarde de ani, cand un punct infinitezimal e expandat in numai o fractiune de secunda. Teoria Big Bang s-a mentinut aproape 100 de ani, dupa ce fizicianul belgian Georges Lemaitre a propus in 1927 ca expansiunea Universului poate fi trasata inapoi pana la un singur punct. Dar modelul mult acceptat este acum sub microscop, dupa ce o echipa de cercetatori au descoperit o stea care pare mai batrana decat insusi Universul.

JEAN-CLAUDE JUNCKER: Brexitul fara acord va dauna Marii Britanii mai mult decat restului Europei

Brexitul fara acord va dauna Marii Britanii mai mult decat restului Europei, indiferent cat pretinde guvernul premierului Boris Johnson ca nu va fi asa, a afirmat presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in remarci publicate sambata, transmite Reuters.

O plimbare cu trotineta electrica polueaza mai mult decat una cu autobuzul diesel: Studiu

Trotinetele electrice sunt mai putin ecologice decat au sustinut initial companiile care opereaza aplicatii de inchiriere, potrivit unui nou studiu care arata ca o calatorie cu un e-scooter este, in general, mai poluanta decat una cu alte tipuri de mopede electrice sau chiar intr-un autobuz cu motor diesel standard. Impactul real al acestor vehicule depinde foarte mult de modul in care sunt fabricate, ce alt mijloc de transport inlocuiesc cand sunt folosite si de durata lor de viata.

RADET sustine ca sistemul centralizat este de doua ori mai ieftin decat centrala termica

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) Bucuresti, societate in pragul falimentului, a efectuat un studiu comparativ intre costurile incalzirii in sistem centralizat si cele cu o centrala termica, in contextul in care din ce in ce mai multi oameni se debranseaza.

Business report: Un functionar public castiga, in medie, cu 58% mai mult decat angajatii din restul economiei; Efectul scaderii taxelor in Romania: Bogatii devin mai bogati, saracii raman saraci

De ce nu-si respecta Guvernul promisiunea neimpozitarii venitului medicilor. Gaura calculata la buget. Contractie surprinzatoare a schimburilor comerciale externe. Scadere, in premiera dupa mai multi ani, atat a exporturilor cat si a importurilor lunare.

Deficitul balantei comerciale la jumatatea acestui an: 7,7 miliarde de euro, cu peste 1,3 miliarde mai mare decat cel de la jumatatea anului trecut

In primele 6 luni, exporturile romanesti au fost in valoare de 34,89 miliarde euro, iar importurile CIF au insumate 42,58 miliarde euro, ducand deficitul balantei comerciale la 7,69 miliarde euro. Fata de primele 6 luni din anul trecut, deficitul comercial de la jumatatea acestui an e mai mare cu peste 1,3 miliarde de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )