Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exit Poll: Conservatorii britanici se indreapta spre cel mai mare succes din ultimele 3 decenii. Premierul Boris Johnson, incarcat cu o victorie istorica si o majoritate confortabila pe final de Brexit

B1 B1,
Exit Poll: Conservatorii britanici se indreapta spre cel mai mare succes din ultimele 3 decenii. Premierul Boris Johnson, incarcat cu o victorie istorica si o majoritate confortabila pe final de Brexit

Conservatorii se indreapta spre o victorie rasunatoare la alegerile nationale din Marea Britanie, fiind pe cale sa obtina o majoritate de 86 de mandate parlamentare, arata rezultatele exit-poll de joi seara, as. continuă pe B1

Alegeri legislative in Marea Britanie. Conservatorii lui Boris Johnson castiga detasat, conform exit-poll-urilor

Conservatorii obtin 368 de locuri in Parlament, o majoritate confortabila, in urma alegerilor legislative din Marea Britanie, conform exit-poll-urilor, ceea ce ii ofera lui Boris Johnson conditii pentru a-si indeplini promisiunea de a scoate Regatul Unit din UE pana la 31 ianuarie 2020. Laburistii vor avea in urma scrutinului 191 de mandate.

Boris Johnson, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria conservatorilor in alegerile legislative: Traim in cea mai mare democratie din lume

Premierul britanic Boris Johnson, al carui partid a castigat detasat alegerile parlamentare conform exit-poll-urilor, a multumit tuturor celor au votat, carr au fost voluntari in campanie concluzia sa fiind: Traim in cea mai mare democratie din lume.

Cum arata cel mai vestic punct al Romaniei, locul de intalnire a granitelor dintre trei state: Romania, Ungaria si Serbia. iti poate starni fiori!

Triplex Confinium in latina granita tripla) este locul de intalnire a granitelor dintre trei state, Romania, Ungaria si Serbia. Acest punct, cel mai vestic al Romaniei, aflat in dreptul localitatii Beba Veche din judetul Timis, a fost marcat in anul 1920 cu o piatra de hotar monumentala, cu trei fatete pe care au fost incrustate stemele celor trei state vecine.

il cheama Teba si este cel mai bun caine de urma din Politia Romana. Recent, a prins un temut criminal din Satu Mare

I se spune Teba si este de departe cel mai bun caine de urma din Politia Romana.

Specialistii SAP Romania au pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei din UE

Divizia de specialisti Data Science a pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei la nivelul Uniunii Europene, au anuntat, joi, reprezentantii SAP Romania, in cadrul unei intalniri cu presa.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica, scrie euractiv. ro.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cel mai inalt brad din tara s-a rupt din cauza vantului (FOTO)

Cel mai inalt brad din tara, montat la Cisnadie, a ramas fara varf din cauza vantului puternic. Nu au existat niciun fel de alte pagube, a tinut sa precizeze purtator de cuvant al Primariei. La.

Ronaldinho, dupa ce Messi a castigat al saselea Balon de aur: Nu este cel mai bun din istorie

Brazilianul Ronaldinho considera ca argentinianul Lionel Messi, alaturi de care a evoluat la FC Barcelona, poate fi considerat cel mai bun fotbalist al epocii sale, insa nu si cel mai bun din istorie, informeaza EFE.

Cel mai bun fotbalist american vine de la Chelsea

Atacantul echipei engleze Chelsea, Christian Pulisic, a fost ales cel mai bun fotbalist din Statele .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )