Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Hotnews Hotnews,
 Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica, scrie euractiv. ro. continuă pe Hotnews

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Radu Tudor: Suna bine: Romania este cel mai mare producator in acest domeniu

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro.

il cheama Teba si este cel mai bun caine de urma din Politia Romana. Recent, a prins un temut criminal din Satu Mare

I se spune Teba si este de departe cel mai bun caine de urma din Politia Romana.

Cel mai mare spital din Salaj cauta sefi de sectii. Ce posturi sunt scoase la concurs

Noua posturi de sefi de sectii in cadrul celei mai mari unitati spitalicesti din judet sunt scoase la concurs in aceasta perioada. in toate cele noua cazuri, este vorba despre functii devenite vacante dupa ce medicilor care le-au ocupat le-a expirat mandatul.

Cel mai mare site cu nimic spune ca Rocco Siffredi inca se tine tare

La final de an e mare inghesuiala pentru toti sa faca bilanturi. Se intampla asta si in industria continutului video pentru adulti, iar cel mai cunoscut site de tipul acesta nu.

Ronaldinho, dupa ce Messi a castigat al saselea Balon de aur: Nu este cel mai bun din istorie

Brazilianul Ronaldinho considera ca argentinianul Lionel Messi, alaturi de care a evoluat la FC Barcelona, poate fi considerat cel mai bun fotbalist al epocii sale, insa nu si cel mai bun din istorie, informeaza EFE.

Galcescu, cel mai mare lac glaciar din Parang, minunea de langa Transalpina, vazut din drona VIDEO

Lacul Galcescu, denumit uneori Calcescu, din Muntii Parang, este un lac glaciar aflat intr-o cuveta de eroziune glaciara.

Exit Poll: Conservatorii britanici se indreapta spre cel mai mare succes din ultimele 3 decenii. Premierul Boris Johnson, incarcat cu o victorie istorica si o majoritate confortabila pe final de Brexit

Conservatorii se indreapta spre o victorie rasunatoare la alegerile nationale din Marea Britanie, fiind pe cale sa obtina o majoritate de 86 de mandate parlamentare, arata rezultatele exit-poll de joi seara, as.

Nastase: Dodon este cea mai mare amenintare la adresa Republicii Moldova

Liderul PPDA, Andrei Nastase, este increzator ca actuala guvernare va fi data jos, dar sustine ca totul depinde cat de mult isi doreste acest lucru societatea. Totodata, Nastase considera ca presedintele Igor Dodon este cea mai mare amenintare la adresa Republicii Moldova, transmite IPN.

Copilul care urma sa devina luna aceasta cel mai tnar absolvent de facultate din istorie a fost retras de parinti de la studii. Ce s-a ntmplat

Copilul belgian in varsta de 9 ani ce era pe cale sa devina cel mai tanar absolvent de facultate din lume a renuntat la studiile de la Universitatea olandeza din Eindhoven din cauza unei dispute privind data absolvirii, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )