Libnet.ro
UNICEF

12:45

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Veste ORIBILA pentru un candidat la presedintie

Antena3 Antena3,
EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Veste ORIBILA pentru un candidat la presedintie

Urnele se inchid peste 45 de minute, dar unii candidati au trait intens ultimele ore, mai ales cei cu sanse la marea finala, alaturi de Klaus Iohannis. Principalii. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt important pentru alegatorii din Diaspora. Pana la ce ora se poate vota in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat luni ca votarea se poate prelungi in strainatate la alegerile prezidentiale in.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Estimarile PNL: Un candidat cade in forta la urne

Estimarea PNL la ora 14. 00 arata un candidat care revine in forta, arata cifrele obtinute pe surse de Antena 3. Daca Klaus Iohannis este in mod previzibil pe locul 1, a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dosar penal pentru un barbat care a votat fara drept

Un barbat care a renuntat la cetatenia romana s-a ales cu dosar penal pentru ca a votat fara sa aiba acest drept, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes. La.

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele estimari ale alegerilor prezidentiale de duminica, la Antena 3

incepe votul pentru alegerile prezidentiale din Romania. Nu in tara, acolo unde sectiile se vor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ultima zi a campaniei electorale, prima zi de vot pentru romanii din strainatate

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care a inceput pe 12 octombrie, se va incheia sambata, la ora 7,00. Totodata, vineri este prima zi.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza colosala in numaratoarea paralela a PSD

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Vesti proaste pentru mai multi candidati conform estimarilor PSD la iesirea de la urne. Potrivit primelor date obtinute de social-democrati, presedintele Klaus Iohannis.

LIVETEXT Alegeri prezidentiale 2019 - prima zi de vot pentru romanii din diaspora. Peste 75.000 de romani din diaspora s-au prezentat la urne Topul tarilor cu numarul cel mai mare de alegatori Prezenta la vot in timp real

Romanii din strainatate voteaza incepand de vineri, ora locala 12. 00, si au la dispozitie trei zile in care pot merge la una din cele 835 de sectii de votare din strainatate. Primele sectii s-au deschis in Noua Zeelanda, Australia, Japonia, Coreea si China. HotNews. ro prezinta tot ce trebuie sa stii despre alegeri, inclusiv harta interactiva a sectiilor de votare din diaspora si situatia pe tari. 00: Peste 77. 000 de romani din au votat pana cu o ora inainte de inchiderea sectiilor22. 00: Peste 75. 000 de romani din diaspora s-au prezentat la urne21. 00: Peste 70. 000 de romani s-au prezentat la urne vineri pana la aceasta ora20. 00: Peste 61. 000 de romani s-au prezentat la urne pana la aceasta ora.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem estimarile de la ora 17.00. Veste de cosmar pentru un mare favorit

13candidati mai au mai putin de trei ore in care sa viseze la finala prezidentiale de care in aceste clipe este sigur doar presedintele Klaus Iohannis.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Estimarile USR, care rastoarna totul. Cel de-al doilea candidat care va intra in turul doi se va decide la doar cateva mii de voturi

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea sustine ca estimarile partidului sau arata ca cel de-al doilea candidat care va intra in turul doi se va decide la diferenta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )