Libnet.ro
UNICEF

20:30

EXORCIZAREA celei mai bantuite paduri din lume, Hoia-Baciu din Cluj. Mituri spulberate intr-un documentar INCITANT (FOTO si VIDEO)

B1 B1,
EXORCIZAREA celei mai bantuite paduri din lume, Hoia-Baciu din Cluj. Mituri spulberate intr-un documentar INCITANT (FOTO si VIDEO)

Un documentar turistic privind legenda Padurii Hoia-Baciu a incercat sa explice adevarul din spatele fenomenelor ciudate care au loc acolo, aceasta fiind una dintre cele mai bantuite paduri din. continuă pe B1

Exorcizarea celei mai bantuite paduri din lume, Hoia-Baciu din Cluj. Mituri spulberate intr-un documentar incitant

Mitul si adevarul stiintific apar foarte rar in aceeasi propozitie atunci cand vorbim despre Hoia-Baciu, padurea desemnata cea mai bantuita din lume intr-un top publicat de BBC. Realizatorii documentarului Padurea Hoia-Baciu Adevar sau legenda au incercat sa explice cu ajutorul unor specialisti fenomenele pentru care zona a devenit celebra in toata lumea.

Viata de LUX pentru CEL MAI SEXY INFRACTOR din lume: Ce a ajuns sa faca dupa ce a iesit din iNCHISOARE (FOTO)

Jeremy Meeks a facut senzatie pe internet in urma cu doi ani, fiind supranumit in acel moment cel mai sexy infractor din lume, dupa ce poza sa de identificare a ajuns pe retelele de.

146 DE ANI si o PETRECERE PE CINSTE! Lectia de viata a CELUI MAI BATRAN OM DIN LUME (VIDEO)

Daca va intrebati cine este cel mai batran om din lume, ei bine, acesta este un indonezian cu documente care atesta ca are 146 de ani. El s-a nascut in 31 decembrie 1870 si a declarat ca.

Aceste imagini surprind unul dintre cele mai izolate triburi din lume

Chiar daca traim intr-o lume hiper-conectata, exista inca triburi izolate ce nu sunt conectate lasocietatea civilizata. in 2008, o serie de imagini ce surprindeau un colectiv necontactat din padurile Amazonului au oferit o dovada ca exista triburi ce s-au tinut la mare departare de civilizatiile contemporane. Acum, o noua serie de imagini par sa prezinte [].

Romania BATE RECORDUL: Are CEL MAI MARE Studio de videochat din lume! (FOTO)

Dupa ce anterior a detinut si recordul pentru cel mai mare videochat din Europa, Romania detine si cel mai mare studio din lume cu o suprafata de 1. 500 de metri patrati, informeaza Vocea. biz. Studioul.

Faze tari: Rasturnare de situatie in cazul Titanic. Care ar fi fost adevaratul motiv al scufundarii navei britanice;A fost descoperit cel mai batran om din lume. Are 146 de ani; Drogurile vandute in farmacii in perioada nazista. Pastilele erau utilizate

Dupa o cercetare amanuntita s-a gasit raspunsul la marea intrebare 'Ce fel de sani prefera barbatii?' Un studiu a aratat ca barbatii prefera sanii mai fermi in detrimentul celor mai mari. NASA prezinta o retrospectiva spectaculoasa a anului 2016. Expertii NASA ne-au dat o multime de vesti in anul in care a trecut, iar acum exista si o retrospectiva video a celor mai importante descoperiri din 2016.

Povestea lui King Berberov, cel mai bland leu din lume. Dormea cu capul pe perna, manca la masa cu stapanii sai si se juca cu copiii in parc

King Berberov, alintat Tasik sau Simba, este probabil cel mai bland leu din lume si cu siguranta singurul care a crescut intr-un apartament de bloc, alaturi de familia sa adoptiva, sotii Berberov, si de copiii acestora, Eva si Roman. Se intampla in anii `70, in Baku, capitala statului Azerbajan, pe vremea aceea parte a Uniunii Sovietice.

Care sunt cele mai folosite emoji-uri din lume

Emoji-urile au luat cu asalt internetul si mesajele pe care le trimitem si le primim, astfel ca exista un studiu cu privire la frecventa folosirii acestora. Majoritatea oamenilor din lume prefera sa foloseasca128514;, in vreme ce francezii par sa mearga impotriva curentului si se bazeaza indeosebi pe emoji-ul10084;65039;. Astfel de rezultate vin in urma unui [].

Cel mai batran om din lume a implinit 146 de ani: cum a sarbatorit si care crede ca este secretul longevitatii sale VIDEO

Cel mai batran om din lume, un indonezian care detine documente potrivit carora s-a nascut pe 31 decembrie 1870, a sarbatorit 146 de ani si a dezvaluit ca rabdarea este cheia longevitatii, scrie The Independent.

Bigar, cea mai frumoasa cascada din lume, a inghetat si ofera imagini de o frumusete rara

Fotograful Ciprian Floare a relizat in aceasta iarna un set de fotografii la cele mai spectaculoase cascade din Caras-Severin.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )