Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bigar, cea mai frumoasa cascada din lume, a inghetat si ofera imagini de o frumusete rara

Adevărul Adevărul,
Bigar, cea mai frumoasa cascada din lume, a inghetat si ofera imagini de o frumusete rara

Fotograful Ciprian Floare a relizat in aceasta iarna un set de fotografii la cele mai spectaculoase cascade din Caras-Severin. continuă pe Adevărul

Viata de LUX pentru CEL MAI SEXY INFRACTOR din lume: Ce a ajuns sa faca dupa ce a iesit din iNCHISOARE (FOTO)

Jeremy Meeks a facut senzatie pe internet in urma cu doi ani, fiind supranumit in acel moment cel mai sexy infractor din lume, dupa ce poza sa de identificare a ajuns pe retelele de.

Lira turceasca, cea mai semnificativa depreciere din randul valutelor globale importante

Lira turceasca a inregistrat marti cel mai semnificativ declin din randul tuturor valutelor globale importante, dupa o scadere de 1,6% la un nou nivel record, dupa ce inflatia a accelerat peste estimari in decembrie iar atentatul din noaptea de Revelion de la Istanbul a afectat increderea investitorilor, potrivit Bloomberg.

Bloomberg: Energia solara ar putea deveni in 10 ani cea mai ieftina forma de energie din lume

Energia solara costa mai putin decat cea obtinuta din carbune in unele regiuni ale lumii, iar in 10 ani ar putea deveni cea mai ieftina forma de energie la nivel global, relateaza Bloomberg.

Revelion Black White: Cea mai ELEGANTA petrecere din noaptea dintre ani a avut loc la Palatul Parlamentului(VIDEO)

Bucurestiul a trecut in noul an cu focuri de artificii spectaculoase, pahare pline cu sampanie, petreceri cu multa voie buna, dar si cu meniuri alese. Cei care au vrut sa petreaca in stil nobil au ales.

O destinatie mai putin cunoscuta, dar care merita vizitata. Cea mai veche pastravarie din Moldova

Statiunea Lepsa este perla turismului montan vrancean, ce cuprinde cascada Putnei, rezervatia Cheile Tisitei, rezervatia dendrologica si floristica Lepsulet, Parcul Natural Putna. Locuri de o frumusete ce iti taie respiratia.

Faze tari: Rasturnare de situatie in cazul Titanic. Care ar fi fost adevaratul motiv al scufundarii navei britanice;A fost descoperit cel mai batran om din lume. Are 146 de ani; Drogurile vandute in farmacii in perioada nazista. Pastilele erau utilizate

Dupa o cercetare amanuntita s-a gasit raspunsul la marea intrebare 'Ce fel de sani prefera barbatii?' Un studiu a aratat ca barbatii prefera sanii mai fermi in detrimentul celor mai mari. NASA prezinta o retrospectiva spectaculoasa a anului 2016. Expertii NASA ne-au dat o multime de vesti in anul in care a trecut, iar acum exista si o retrospectiva video a celor mai importante descoperiri din 2016.

Povestea lui King Berberov, cel mai bland leu din lume. Dormea cu capul pe perna, manca la masa cu stapanii sai si se juca cu copiii in parc

King Berberov, alintat Tasik sau Simba, este probabil cel mai bland leu din lume si cu siguranta singurul care a crescut intr-un apartament de bloc, alaturi de familia sa adoptiva, sotii Berberov, si de copiii acestora, Eva si Roman. Se intampla in anii `70, in Baku, capitala statului Azerbajan, pe vremea aceea parte a Uniunii Sovietice.

Cel mai batran om din lume a implinit 146 de ani: cum a sarbatorit si care crede ca este secretul longevitatii sale VIDEO

Cel mai batran om din lume, un indonezian care detine documente potrivit carora s-a nascut pe 31 decembrie 1870, a sarbatorit 146 de ani si a dezvaluit ca rabdarea este cheia longevitatii, scrie The Independent.

Dell 27 Ultrathin ar putea fi cel mai subtire monitor din 2017

Daca erati in cautarea unui upgrade pentru batranul vostru monitor de pe birou, Dell 27 Ultrathin este un upgrade important, pe langa faptul ca s-ar putea sa fie cel mai subtire din lume. Fiecare an incepe cu unul dintre cele mai importante targuri de tehnologie. CES 2017 da tonul preferintelor utilizatorilor in tech si ajuta [].

IMAGINI INEDITE de la Revelion: PRIMUL STAT DIN LUME care a intrat in 2017! (VIDEO)

Locuitorii din Noua Zeelanda sunt printre primii care au intrat in 2017, iar cu acest prilej au avut parte de un Revelion inedit. IMAGINI INEDITE de la Revelion: PRIMUL STAT DIN LUME in care s-a intrat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )