Libnet.ro
UNICEF

08:45

Experienta dramatica pentru o tanara din Vaslui! Fata a fost sechestrata si violata de viitorul cumnat

B1 B1,
Experienta dramatica pentru o tanara din Vaslui! Fata a fost sechestrata si violata de viitorul cumnat

Situatie dramatica pentru o tanara de 19 ani, din judetul Vaslui! Fata se mutase in localitatea Cherascosu, in casa iubitului ei in varsta de 27 de ani, insa a trait un. continuă pe B1

O tanara din Romania a gasit o borseta plina cu aur si bani: Ce a facut cu ea

O tanara din Botosani a gasit o borseta plina cu aur si bani si fara a sta pe ganduri s-a dus direct la proprietar pentru a-i inapoia bunurile. Ma intorceam de la Iasi, iar in.

Alocatiile de hrana pentru pacientii din spitale ar putea creste

Alocatiile de hrana pentru pacientii din spitale ar putea creste, dupa opt ani, in functie de afectiunile pentru care sunt internati, potrivit unui potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern supus dezbaterii publice.

Gest extrem al unui tanar din Vaslui! Barbatul s-a sinucis dupa ce a invins lupta cu cancerul

Un tanar in varsta de 24 de ani, care a invins lupta cu cancerul s-a sinucis, avand un plan bine pus la punct. Barbatul si-a cumparat funia, si-a sunat prietenii pentru a-i auzi.

Aroganta de presedinte: O avocata din Sibiu a fost amendata pentru ca nu s-a dat din fata lui Iohannis pe Valea Oltului (FOTO)

Detalii interesante ies la iveala, pe marginea scandalului iscat de Tariceanu si fentarea cozii de la serviciul de schimbari permise auto. Mai exact, avocatul valcean Iulian Voicu, are a fost si consilier.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )