Libnet.ro
UNICEF

12:00

Expert-Grup: Anul 2018 va aduce o crestere economica, insa lenta si pe fundalul unor riscuri

Adevărul Adevărul,
Expert-Grup: Anul 2018 va aduce o crestere economica, insa lenta si pe fundalul unor riscuri

In 2018, economia moldoveneasca ar putea inregistra o crestere de 4%. Este constatarea expertilor Centrului Analitic Independent Expert-Grup, facuta in cadrul celei de-a XVII-a editii a conferintei economice MEGA. Potrivit lor, ipoteza cresterii economice de anul viitor s-ar baza pe cresterea productiei agricole, continuarea suportului bugetar extern si cresterea consumului populatiei, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Bloomberg, despre Romania: Desi are cea mai mare crestere economica din Europa, in spatele ei se ascunde cea mai apasatoare saracie

Desi Romania are cea mai rapida crestere economica din Europa, in spatele ei se ascunde o saracie categorica, scrie publicatia Bloomberg. Unul din doi romani afirma ca se confrunta cu.

Igor Dodon: Anul 2018 trebuie sa fie anul definitivarii solutiei politice in problema transnistreana

Anul 2018 trebuie sa fie anul in care va detaliata varianta finala a solutiei politice in problema transnistreana. Declaratia a fost facuta de seful statului, Igor Dodon, care conteaza pe un compromis in acest sens pe platforma Presedintie Parlament Guvern, transmite IPN.

Romania, campioana in UE la crestere economica, dar si la privatiuni materiale / Desi PIB-ul pe locuitor e mai mare decat la bulgari, romanii sufera de mai multe lipsuri

Romania are economia cu cea mai rapida crestere, dar nu are rival nici in cazul unei statistici mai putin magulitoare: privatiunile materiale, noteaza Bloomeberg. Unul din doi romani spune ca are probleme in a-si asigura incalzirea locuintei sau o masa cu carne macar la doua zile, potrivit unui studiu Eurostat de saptamana aceasta, arata sursa citata.

Eurostat, despre Romania: Cea mai mare rata de crestere economica din UE mascheaza cea mai profunda stare de privatiune sociala

Romania poate avea economia cu cea mai rapida crestere din Uniunea Europeana, dar ascunde un indicator mai putin magulitor: privarea sociala. Unul din doi romani are probleme incluzand o incapacitate de a-si pastra caminul cald sau sa-si permita o masa cu carne sau peste in fiecare zi, potrivit unui raport al Eurostat in aceasta saptamana.

Anul 2018, plin de probleme pentru trei zodii. Au parte numai de necazuri

Toata lumea asteapta noul an pentru ca va fi mult mai bun decat anul 2017. Pentru unele persoane asa va fi, insa pentru altele va fi exact invers. Berbecii vor fi pusi in fata unor situatii.

Planul de actiuni al ANCOM pentru anul 2018, in consultare publica

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a publicat astazi spre consultare publica propunerile pentru planul sau de actiuni pentru anul 2018.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )