Libnet.ro
UNICEF

00:07

Expertii nu au ajuns la o concluzie privind cutremurele din Galati. Mircea Radulian: Este relevant ca secventa de roi seismic a durat mai mult ca in trecut

Antena3 Antena3,
Expertii nu au ajuns la o concluzie privind cutremurele din Galati. Mircea Radulian: Este relevant ca secventa de roi seismic a durat mai mult ca in trecut

Dupa doua luni si mai mult de 260 de cutremure in judetul Galati, specialistii in fizica pamantului si in geologie au facut o sedinta comuna, incercand sa ajunga la o concluzie comuna. O concluzie. continuă pe Antena3

Ministrul Costoiu, despre seismele din Galati: Sunt miscari tectonice, nu se pune problema ca exploatarile petroliere sa fie un motiv. Este tehnic imposibil

Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, a declarat marti ca geologii si geodezii isi continua analizele in judetul Galati, in zona afectata de fenomene de instabilitate a terenului, insa din informatii rezulta ca este vorba despre miscari tectonice si ca nu se pune problema unor cauze ce tin de activitatea umana, precum exploatarile petroliere. Este conceptual imposibil, este tehnic imposibil, sustine ministrul.

C.V. Tudor, europarlamentar: Exista asemanari intre cutremurele din Galati si distrugerea cetatilor Sodoma si Gomora

Corneliu Vadim Tudor explica, prin deductii logice de ce cutremurele din judetul Galati seamana cu povestea biblica a distrugerii cetatilor Sodoma si Gomora.

Costoiu: Seismele din Galati nu au fost cauzate de forarile pentru gazele de sist.

Ministru delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, a declarat, marti, ca sesimele din Galati nu au legatura cu forarile pentru explorarea gazelor de sist. Nu se pune problema ca producerea seismelor sa fie cauzata de activitatea petroliera, a spus Costoiu. Ministrul delegat a mai spus ca forarile din Galati au fost luat in considerare, in faza preliminara, in posibilele cauze ale cutremurelor care au avut loc in ultimele saptamani, .

Decizia privind excluderea din avocatura a lui Adrian Nastase, amanata pentru 21 octombrie

Decizia privind excluderea din avocatura a fostului premier Adrian Nastase, dupa ce a fost condamnat pentru coruptie, a fost amanata pentru 21 octombrie, din lipsa de cvorum. Luarea unei decizii in privinta lui.

Sirenele pentru situatii de urgenta din Galati s-au declansat din nou

Sirenele pentru situatii de urgenta amplasate pe mai multe cladiri din municipiul Galati s-au declansat din nou, astazi, la orele pranzului, din motive tehnice, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) spunand ca echipamentele au fost resetate, iar declansarea sirenelor s-a produs automat, potrivit Antena 3.

ASF a primit o plangere privind subscrierile din oferta AdePlast

Avocatul Dan Stoicescu a depus o sesizare la Autoritatea de Supraveghere Financiara privind derularea ofertei publice pentru listarea AdePlast.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )