Libnet.ro
UNICEF

21:45

Expertii sustin ca inchisorile din Germania nu sunt pregatite pentru revenirea in tara a combatantilor islamisti

Hotnews Hotnews,
 Expertii sustin ca inchisorile din Germania nu sunt pregatite pentru revenirea in tara a combatantilor islamisti

Inchisorile din Germania trebuie sa se pregateasca mai mult pentru revenirea militantilor islamisti din zonele de razboi siriene si kurde astfel incat sa previna o radicalizare suplimentara in spatele gratiilor, relateaza dpa joi, citand mai multi experti. continuă pe Hotnews

Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele din Germania pentru a participa la protestul din 10 august, in Piata Victoriei

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa la mitingul anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei.

Scene de cosmar, live, pe Facebook. Un roman a vrut sa se sinucida, pe o autostrada din Germania - VIDEO

Scene de cosmar, live, pe Facebook. Un roman a vrut sa se sinucida, pe o autostrada din Germania. Tanarul a intratin plin intr-un TIR. inainte de impact, a gonit minute in sir pe sosea, timp in.

INTERVIU Cat de functional este sistemul informatic al asigurarilor de sanatate atunci cand functioneaza? Medic: Din 15 minute alocate pentru o consultatie, eu cheltuiesc un minut cu pacientul si 14 minute cu sistemul informatic

Autoritatile ar trebui sa gaseasca solutii pentru ca sistemul informatic al asigurarilor de sanatate sa functioneze fara sa ii incurce pe medici si pe pacienti, atrag atentia medicii. Chiar si in momentele in care acesta este functional, sistemul le fura medicilor si pacientilor cel putin jumatate din timpul alocat de CNAS unei consultatii - care este de 15 minute - iar uneori, din 15 minute alocate pentru o consultatie, eu cheltuiesc un minut cu pacientul si 14 minute cu sistemul informatic, in loc ca lucrurile sa stea invers, marturiseste, intr-un interviu pentru HotNews. ro, Gindrovel Dumitra, unul dintre cei mai apreciati medici de familie din Romania.

Industria Romaniei isi primeste impulsurile din Germania

Industria Germaniei a inregistrat cea mai mare scadere anuala din ultima decada in iunie 2019, de 5,2%, dupa un declin de 4,4% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 1,5%. Declinul anual al industriei prelucratoare s-a accelerat si mai mult, pana la 6,1%, de la 4,9% in luna anterioara, in conditiile unei scaderi lunare de 1,8%.

Studiu: Angajatii romani din banking sunt pe penultimul loc din regiune, dupa salarii

Au fost, ani la rand, printre cel mai bine platiti angajati din economie, insa acum, la nivel regional, angajatii din banking ii depasesc doar pe colegii lor din Bulgaria. Astfel, potrivit comparatorului salarial Paylab, lansat in Romania de eJobs,.

Angajatii din banking sunt pe penultimul loc din regiune, atunci cand vine vorba de salarii

Au fost, ani la rand, printre cel mai bine platiti angajati din economie, insa acum, la nivel regional, angajatii din banking ii depasesc doar pe colegii lor din Bulgaria. Astfel, potrivit comparatorului salarial Paylab, lansat in Romania de eJobs, media salariala neta din sectorul bancar este de 718 euro pe luna, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )