Libnet.ro
UNICEF

08:30

Explicatie halucinanta a unui senator USR pentru decizia candidatului propriu, in locul sustinerii lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Explicatie halucinanta a unui senator USR pentru decizia candidatului propriu, in locul sustinerii lui Iohannis

Explicatie halucinanta a unui senator USR pentru decizia de a avea candidat propriu la prezidentiale, in locul sustinerii lui Klaus Iohannis. Nu poti sa-ti pui banii pe un cap pe care nu poti sa-l controlezi. continuă pe Antena3

Congres USR pentru alegerea candidatului la prezidentiale - astazi

ACTUALIZARE Dumitru Stanca, USR: Profilul meu corespunde asteptarilor romanilor ---- * ACTUALIZARE Dacian Ciolos: Intentia este ca USR-PLUS sa mearga in tandem cu candidati pentru functiile de presedinte si prim-ministru ---- * ACTUALIZARE Dragos Dinulescu, USR: Daca ma votati, ma votati pentru ca reprezint altceva decat cutuma ---- * ACTUALIZARE Barna, la Congresul USR: Va cer sa aveti incredere ca va pot reprezena cu succes in calitate de candidat la presedintie ---- Aproximativ 500 de delegati din Bucuresti si din tara s-au reunit, astazi, in cadrul celui de-al patrulea Congres al Uniunii Salvati Romania, la Teatrul National Bucuresti.

Congres USR pentru desemnarea candidatului la prezidentiale - LIVE VIDEO

Uniunea Salvati Romania isi va desemna sambata, in cadrul Congresului partidului, candidatul la alegerile prezidentiale, pe ordinea de zi regasindu-se si modificarea Statutului formatiunii, astfel incat.

Exista un sport paralel: Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa. Simteam ca imi ia fata Halep

Dan Alexa a fost lovit, Anamaria Prodan vine cu explicatii halucinante pentru pumnul acordat, la finalul meciului din Liga 1 dintre Astra si FC Botosani. Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa Dan Alexa a fost lovit cu pumnul in fata de impresara Anamaria Prodan, la finele meciului din Liga .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )