Libnet.ro
UNICEF

19:45

Explozia din Beirut: in depozitul cu nitrat de amoniu erau si artificii, spune un fost muncitor portuar

Hotnews Hotnews,
 Explozia din Beirut: in depozitul cu nitrat de amoniu erau si artificii, spune un fost muncitor portuar

Libanezii se pregatesc de un protest major in Beirut, cu o zi inainte ca echipa care investigheaza exploziile sa prezinte concluziile preliminare guvernului. Un fost muncitor din port spune ca artificii au fost depozitate intr-un hangar, alaturi de nitratul de amoniu. continuă pe Hotnews

Explozia din Beirut: Bilantul deceselor a urcat la 154

Bilantul deceselor provocate de explozia din Beirut a urcat la 154, a declarat ministrul libanez al sanatatii, citat de agentia de stat NNA si Reuters.

Cat de grava a fost explozia din Beirut. Imagini dureroase din Liban

Zeci sunt morti si mii de raniti. Cauza nu este clara, insa guvernul a spus ca materiale explozive au fost depozitate intr-un depozit care a explodat in capitala libaneza. Cel putin 78 de persoane au murit si 4. 000 de persoane au suferit rani in exploziile si focul care a zguduit Beirut marti. Mai mult de .

Donald Trump crede ca explozia din Beirut a fost un atac: Un fel de bomba

Presedintele Donald Trump crede ca explozia din Beirut a fost un atac, facand referire la oficialii militari americani care sunt de parere ca nu a fost nimic intamplator. Ofialii americani contrazic autoritatile libaneze, care spun ca nu exista vreo dovada ca a fost vorba de un atac.

Imagini si informatii noi dupa explozia din Beirut! Cel putin 157 de morti si peste 5.600 raniti

Continua ancheta dupa explozia devastatoare din Beirut. 16 functionari ai administratiei portuare si autoritatii vamale au fost arestati preventiv. intre timp, presedintele francez Emmanuel Macron a ajuns in capitala libaneza si a mers la locul exploziei.

Peste 70 de morti si 3.700 de raniti in explozia din Beirut Presedintele Libanului: 2.750 tone de nitrat de amoniu au fost depozitate 6 ani fara masuri de securitate (VIDEO)

UPDATE, 5 august, 1. 50: Cladirea ambasadei Finlandei la Beirut a fost grav afectata in explozia produsa marti, dar niciun membru al personalului nu a fost ranit, a anuntat Guvernul de la Helsinki, citand.

Ce este nitratul de amoniu, compusul chimic care a provocat explozia din Beirut. La ce se foloseste?

Capitala libaneza Beirut a fost zguduita marti seara, de o explozie care a ucis cel putin 100 de persoane si a ranit alte mii. Primul ministru al tarii, Hassan Diab, a declarat ca explozia a fost ca.

VIDEO Explozia din Beirut, provocata de acelasi ingrasamant chimic care a ucis 18 oameni la Mihailesti

Autoritatile libaneze anunta ca explozia din Beirut a fost provocata de peste 2. 700 de tone de azotat de amoniu adus de o nava arestata in port in anul 2013. Este vorba despre un ingrasamant chimic, acelasi care in 2004 a generat deflagratia de la Mihailesti Buzau), soldata cu 18 morti si 13 raniti.

Explozia din Beirut a avut 10% din intensitatea celei de la Hiroshima. Una dintre cele mai mari explozii non-nucleare

Expertii de la Universitatea din Sheffield au facut primele calcule. Ei spun ca explozia din Beirut ar fi putut avea aproximativ 10% din puterea unei bombe atomice.

Donald Trump, despre explozia din Beirut: Arata ca un atac teribil. Pentagonul il contrazice

Presedintele SUA a explicat ca s-a intalnit cu mai multi generali americani, iar explozia din Beirut arata ca un atac teribil.

Economia libaneza s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, potrivit analistilor, dublu fata de estimarile anterioare exploziei din Beirut

Economia libaneza, care era deja in declin inainte de explozia din Beirut, s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare deflagratiei, ceea ce va face si mai dificila atragerea finantarii necesare pentru a-si reveni, potrivit unor analisti citati de Reuters si preluati de news. ro. Cea mai recenta estimare a Fondului Monetar International, anterioara exploziei de marti, indica un declin al economiei de 12%, din cauza agravarii crizei economice si politice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3298 seconds )