Libnet.ro
UNICEF

16:30

Explozie la o centrala termoelectrica din Marea Britanie. O persoana a murit, alte trei sunt date disparute

Antena3 Antena3,
Explozie la o centrala termoelectrica din Marea Britanie. O persoana a murit, alte trei sunt date disparute

O explozie a avut loc in aceasta dupa amiaza la centrala electrica din Didcot, Marea Britanie, serviciul de ambulanta catalogand incidentul ca fiind unul major, soldat cu mai multe victime, scrie The Guardian. continuă pe Antena3

Explozie la o centrala termoelectrica din Marea Britanie. Cel putin o persoana a murit

O explozie a avut loc in aceasta dupa amiaza la centrala electrica din Didcot, Marea Britanie, serviciul de ambulanta catalogand incidentul ca fiind unul major, soldat cu mai multe victime, scrie The Guardian.

Explozie majora la o centrala electrica din Marea Britanie. O parte a cladirii s-a prabusit

O explozie a avut loc in aceasta dupa amiaza la centrala electrica din Didcot, Marea Britanie, serviciul de ambulanta catalogand incidentul ca fiind unul major, soldat cu mai multe victime, scrie The Guardian.

VIDEO: Explozie puternica la o centrala din Marea Britanie

O explozie puternica s-a produs, marti, la centrala electrica Didcot din Oxfordshire, Marea Britanie. La locul deflagratiei s-au deplasat mai multi reprezentanti ai serviciilor de urgenta - cel putin trei ambulante, un elicopter si alte cateva masini de interventie rapida - relateaza The Independent, potrivit ziare. com.

Sefi ai unor mari companii importante din Marea Britanie sustin ramanerea in UE

Campania premierului britanic David Cameron pentru ramanea tarii sale in Uniunea Europeana a primit luni seara un sprijin puternic din partea a 36 de sefi de companii membre ale indicelui FTSE 100, semnatari ai unei scrisori in care sustin ca ar fi cel mai bine pentru economie evitarea Brexit-ului, transmite agentia Bloomberg, citata de news. ro.

Marea Britanie: Un nou cotidian, primul in ultimii 30 de ani, va fi lansat in februarie

Un nou cotidian generalist, primul in ultimii 30 de ani, The New Day, neutru politic, va fi lansat in Marea Britanie in 29 februarie, a anuntat luni grupul Trinity Mirror, potrivit AFP.

Iohannis, pe Facebook: Se vor respecta drepturile romanilor care muncesc in Marea Britanie

Iohannis, pe Facebook: Se vor respecta drepturile romanilor care muncesc in Marea Britanie. Presedintele poate recastiga din like-urile pierdute dupa apararea Antenelor, in defavoarea aplicarii hotararii judecatoresti prin care a fost condamnat Dan Voiculescu si s-a dispus recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro.

Marea Britanie va organiza pe 23 iunie referendumul privind apartenenta la UE

Marea Britanie va organiza pe 23 iunie referendumul privind apartenenta la Uniunea Europeana, anunta premierul David Cameron, citat de BBC news online, scri e Mediafax.

Klaus Iohannis, multumit de ce a obtinut Romania din negocierile UE-Marea Britanie: Altii au vorbit mai mult si au obtinut mai putin

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a declarat multumit de rezultatul negocierilor privind ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, precizand ca Romania a obtinut amendarea mai multor puncte ale acordului in favoarea cetatenilor romani aflati la munca in Marea Britanie sau care isi propun asta pe viitor, in cadrul unei conferinte de presa tinuta la Bruxelles la sfarsitului reuniunii Consiliului European.

Brexit: Acord pentru reformarea relatiei dintre Regatul Unit si UE / Marea Britanie obtine un statut special in UE

Dupa zile de negocieri critice intre liderii europeni si premierul britanic, David Cameron, cele doua parti au ajuns la un acord acceptat unanim de cele 28 de state membre. Planul de masuri pentru a reforma relatia Regatului Unit cu UE va fi prezentat maine si guvernului britanic. Pretul platit de UE pentru a evita un Brexit se rezuma la concesiile facute in ceea ce priveste ajutoarele sociale oferite imigrantiilor si copiilor acestora. Premierul britanic a anuntat ca Marea Britanie va obtine prin acest acord un statut special in cadrul Uniunii.

Spectacolul Cosi fan tutte de W. A. Mozart, realizat in co-productie cu Opera Garsington din Marea Britanie, va avea premiera pe scena Operei Nationale Bucuresti

Sambata, 27 februarie, de la ora 19:00, la Opera Nationala Bucuresti are loc premiera spectacolului de opera Cosi fan tutte de Wolfgang Amadeus Mozart, in regia artistului britanic John.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )