Libnet.ro
UNICEF

17:30

EXPLOZIE cumplita la cea mai mare MINA din Bolivia! Cel putin 8 morti si 15 raniti

B1 B1,
EXPLOZIE cumplita la cea mai mare MINA din Bolivia! Cel putin 8 morti si 15 raniti

O explozie intr-o mina din Bolivia a provocat, miercuri, moarte a cel putin 8 oameni si ranirea a altor 15. Incidentul care a avut loc in exploatarea minieraHuanuni, una din cele mai mari din Bolivia, a. continuă pe B1

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la jumatatea.

Detalii despre ultimul sezon Game of Thrones, dezvaluite din greseala printr-un mesaj al echipei: cea mai mare batalie a necesitat 55 de nopti de filmari

Ultimul sezon Game of Thrones va avea premiera abia in 2019, insa echipa a terminat ceea ce va fi cea mai mare batalie din istoria serialului si poate chiar din istoria televiziunii. Scena grandioasa a necesitat 55 de nopti consecutive de filmari, dupa cum a dezvaluit un asistent de regie, care fara sa realizeze a oferit si cateva spoilere. De prisos sa spunem ca urmatorul text contine informatii pe care poate nu v-ati dori sa le stiti.

Pretul petrolului Brent a atins cea mai mare valoare din ultimii 3 ani, pe fondul crizei din Siria

Pretul petrolului Brent s-a apropiat de 72 de dolari, in dimineata zilei de miercuri, dupa ce presedintele american Donald Trump a amenintat ca va trimite rachete americane in Siria si a avertizat Rusia ca nu ar trebui sa sprijine regimul presedintelui Bashar al-Assad.

Cea mai mare universitate din Romania protesteaza fata de repartizarea locurilor bugetate pentru Admiterea 2018

Conducerea Universitatii Babes-Bolyai se declara revoltata de repartizarea locurilor bugetate pentru anul universitar 2018-2019 si solicita ministrului Educatiei Nationale revizuirea acesteia, precum si transparentizarea criteriilor de repartizare a locurilor pentru admitere.

Vitel unic in Romania, obtinut prin transfer de embrioni, dupa exact 40 de ani de la cea mai mare reusita a Romaniei in domeniu

Primul vitel din rasa Wagyu a fost obtinut de specialistii de la Semtest BVN din Sangeorgiu de Mures, din judetul Mures. Aceasta rasa de bovine este una de carne, foarte scumpa, fara colesterol, cu Omega 3 si Omega 6.

Bitcoin ajunge pe Transalpina: Un hotel de pe cea mai inalta sosea din Romania a introdus plata cu celebra moneda digitala

Un hotel de pe Transalpina a introdus plata prin intermediul criptomonedei Bitcoin, dupa mai multe solicitari primite din partea turistilor. Astfel, cei care isi propun sa innopteze la unitatea de cazare aflata in apropierea celebrei sosele pot plati.

Cea mai frumoasa insula din lume va fi inchisa pentru turisti! Motivul e tulburator

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a aprobat miercuri inchiderea temporara a Insulei Boracay, una dintre cele mai populare destinatii turistice din tara sa, pentru a pregati lucrarile de reabilitare a insulei .

Editie speciala 360 de grade: invierea Domnului - cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, speranta manturii si a vietii vesnice (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatii sai - parintele Visarion Alexa, Vasile Banescu purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane) si.

Florin Piersic, despre cea mai frumoasa femeie din Romania: Mi-a luat respiratia

Florin Piersic nu s-a sfiit sa-si exprime public admiratia pentru indragita cantareata. Marele actor nu a ascuns niciodata faptul ca este un admirator al Irinei Loghin. Eram foarte tanar. Am vazut-o.

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE din Romania, previziuni APOCALIPTICE: Va aparea un OZN din care vor curge mingi de foc!

Clavazatoarea Maria Ghiorghiu a descris o imagine apocaliptica, in care este implicata si o aparitie extraterestra. ) in aceasta ceata vad un obiect cilindric dar cu multe colturi. Acest obiect ci.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )