Libnet.ro
UNICEF

13:45

Florin Piersic, despre cea mai frumoasa femeie din Romania: Mi-a luat respiratia

Antena3 Antena3,
Florin Piersic, despre cea mai frumoasa femeie din Romania: Mi-a luat respiratia

Florin Piersic nu s-a sfiit sa-si exprime public admiratia pentru indragita cantareata. Marele actor nu a ascuns niciodata faptul ca este un admirator al Irinei Loghin. Eram foarte tanar. Am vazut-o. continuă pe Antena3

Cea mai frumoasa insula din lume va fi inchisa pentru turisti! Motivul e tulburator

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a aprobat miercuri inchiderea temporara a Insulei Boracay, una dintre cele mai populare destinatii turistice din tara sa, pentru a pregati lucrarile de reabilitare a insulei .

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la jumatatea.

Bitcoin ajunge pe Transalpina: Un hotel de pe cea mai inalta sosea din Romania a introdus plata cu celebra moneda digitala

Un hotel de pe Transalpina a introdus plata prin intermediul criptomonedei Bitcoin, dupa mai multe solicitari primite din partea turistilor. Astfel, cei care isi propun sa innopteze la unitatea de cazare aflata in apropierea celebrei sosele pot plati.

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE din Romania, previziuni APOCALIPTICE: Va aparea un OZN din care vor curge mingi de foc!

Clavazatoarea Maria Ghiorghiu a descris o imagine apocaliptica, in care este implicata si o aparitie extraterestra. ) in aceasta ceata vad un obiect cilindric dar cu multe colturi. Acest obiect ci.

invierea Domnului - cea mai veche sarbatoare crestina, sarbatoarea bucuriei

Invierea Domnului, numita si sarbatoarea Pastilor, adica ziua in care raul si viclenia vor fi lasate deoparte, imbracand haina adevarului si a bucuriei, este cea mai veche sarbatoare a crestinatatii. Este sarbatoarea care a adus omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos.

Dan Voiculescu, mesaj de Paste: Averea cea mai importanta este familia

Cred in familia traditionala spune Dan Voiculescu, afirmand ca averea cea mai importanta este familia. Am spus-o de fiecare data cand am avut prilejul: averea cea mai importanta in viata unui om.

VIDEO Doua lovituri marca Cristina Neagu. Cum a facut diferenta cea mai buna jucatoare a lumii in partida cu Metz

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare de la CSM bucuresti in partida cu Metz, pe care acastigat-o cu 34-21.

Romania are cele mai nesigure drumuri din Uniunea Europeana

Romania are cele mai nesigure drumuri din Uniunea Europeana UE), inregistrand cea mai mare rata a accidentelor mortale din UE, 98 de accidente mortale la un milion de locuitori, in timp ce drumurile europene au o medie de 49 de accidente mortale la un.

Ford lanseaza noul Focus, cel mai competent model din toate timpurile din punct de vedere tehnic

Ford a dat marti primele informatii oficiale despre noua generatie Ford Focus, cel mai competent Focus din toate timpurile din punct de vedere tehnic. Focus introduce o filosofie de design, oferind mai mult.

SFATURILE celui mai batran barbat din lume: Ce trebuie sa faci pentru a trai 100 de ani (FOTO)

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu ape termale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )