Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie la o fabrica din Galati. Un muncitor a fost grav ranit

Antena3 Antena3,
Explozie la o fabrica din Galati. Un muncitor a fost grav ranit

Un muncitor in varsta de 50 de ani a fost ranit grav, sambata, dupa ce in fabrica din Galati in care muncea, producatoare de ulei vegetal, a avut loc o explozie. Purtatorul de cuvant al ISU Galati,. continuă pe Antena3

EXPLOZIE la o fabrica din Galati. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

O explozie a avut loc, sambata dimineata, la o fabrica de uleiuri vegetale din Galati. in urma acesteia, un barbat a ajuns in coma la spital. Muncitorul lucra cu un aparat de sudura la o teava din.

Accident grav la fabrica de vagoane: un muncitor a fost strivit de o ancora

Un muncitor de la fabrica de reparat vagoane, din Simeria, a fost adus in stare grava la spital, in urma unui accident petrecut la locul de munca.

VIDEO Au fost prinsi hotii in serie care furau articole vestimentare din magazinele din Galati

Doi braileni, un barbat si o femeie, sunt autorii furturilor de imbracaminte din Galati, acestia avand o metoda inedita de a sustrage bunurile. Unul dintre ei identifica unde este amplasata camera de supraveghere, iar apoi se intoarcea cu spatele la ea si baga hainele in pantaloni, cu tot cu umerase.

Povestea unei tinere din Romnia care a fost rapita la Londra si silita sa se prostitueze: Am fost fericita cnd traficantii au fost arestati, dar nemultumita de sentinte. Presupun ca nimic nu e just n viata asta

Povestea unei tinere romance care a ajuns victima a unei retele de trafic de femei, fiind silita sa se prostitueze la scurt timp dupa ce a plecat la Londra pentru studii este relatata pe larg de jurnalistii de laBBC News. Ana a plecat din Romania cu intentia de a-si continua studiile in capitala Marii Britanii, dar, mai intai avea nevoie de bani asa ca a avut mai multe slujbe temporare: ospatarita, femeie de serviciu, meditator la matematica. Apoi, intr-o zi de martie din 2011 a fost rapita in plina strada, dusa in Irlanda de Nord unde a trait iadul timp de noua luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )