Libnet.ro
UNICEF

22:15

Explozie intr-un bloc din Iasi: O persoana a fost ranita

B1 B1,
Explozie intr-un bloc din Iasi: O persoana a fost ranita

O explozie a avut loc miercuri seara intr-un bloc din Iasi, din cauza unei acumulari de gaze. Potrivit B1 TV, patru apartamente au fost avariate si o persoana a fost ranita. Stire in curs de actualizare. continuă pe B1

Explozie puternica intr-un bloc din Resita: 3 persoane ranite si zeci de locatari evacuati

O explozie puternica a avut loc marti dimineata intr-un bloc din Resita. Trei etaje din cele 10 ale imobilului au fost afectate. Tavanul dintre doua etaje a cedat in urma exploziei. Trei persoane au avut.

Explozie puternica intr-un bloc din Resita

O explozie puternica a avut loc, in aceasta dimineata, intr-un bloc din Resita, trei din cele 10 etaje ale imobilului fiind afectate.

Explozie puternica intr-un bloc din Resita: O femeie a fost gasita moarta sub daramaturi

UPDATE9:00:O femeie a fost gasita moarta, sub daramaturi, marti dimineata, pe trotuarul din fata blocului din Resita in care a avut loc o explozie. O explozie puternica a avut loc marti.

Trei raniti si zeci de persoane evacuate in urma unei explozii puternice intr-un bloc din ...

O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita, trei persoane fiind ranite, iar in urma deflagratiei locatarii au fost evacuati, in conditiile in care au fost grav avariate parterul si primele doua etaje ale imobilului, unde nu se mai poate locui, transmite Mediafax. Explozia a avut loc intr-un bloc cu zece etaje de pe strada Republicii din Resita, intr-un apartament de la etajul al doilea. In urma deflagratiei, trei persoane au fost ranite, una fiind .

EXPLOZIE puternica intr-un bloc de 10 etaje din Resita, in aceasta dimineata

O explzie puternica a avut loc in aceasta dimineata intr-un bloc din Resita, trei din cele 10 etaje ale imobilului au fost afectate. Zidurile unor apartamente au fost spulberate de suflul deflagratiei. Locatarii au.

EXPLOZIE puternica intr-un bloc de 10 etaje din Resita. O persoana a murit, mai multi oameni au fost raniti

O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita. O femeie a fost gasita moarta, sub daramaturi. Alte persoane au fost ranite, iar in urma deflagratiei locatarii au.

UPDATE: Un mort, trei raniti si zeci de persoane evacuate in urma unei explozii puternice ...

UPDATE: O femeie a fost gasita moarta, sub daramaturi, marti dimineata, pe trotuarul din fata blocului din Resita in care a avut loc o explozie, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Caras-Severin, Ancuta Carbunaru, a declarat ca femeia a fost gasita in fata blocului, pe trotuar, sub daramaturi. _ _ _ _ _ O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita, trei persoane fiind ranite, iar in urma deflagratiei .

AOAR, impotriva deciziei de desfiintare a sectiei Institutului Cantacuzino din Iasi

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR) isi exprima totalul dezacord fata de decizia de desfiintare a sectiei Institutului Cantacuzino din Iasi, se arata intr-un comunicat de presa.

Florin Boca, un consilier local din Iasi, are 15 case si sute de mii de euro in conturi

Un consilier local din Iasi are 15 case, sute de mii de euro in conturi si trei masini de lux. Politicianul, de profesiei inginer economist, a devenit consilier anul trecut dupa ce a castigat alegerile locale. Din.

Panica intr-un parc din New York. Un cersetor a injunghiat tot ce i-a iesit in cale

Un om al strazii din New York, cu probleme psihice, a injunghiat, ieri seara, cinci persoane intr-un parc din orasul american. Atacatorul a folosit drept arma o foarfeca, iar printre victime se afla si un copil.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )