Libnet.ro
UNICEF

08:00

Explozie intr-o fabrica din Sudan! 23 de morti si peste 130 de persoane ranite

B1 B1,
Explozie intr-o fabrica din Sudan! 23 de morti si peste 130 de persoane ranite

Tragedie in Sudan! O explozie puternica, produsa la o fabrica situata la nord de regiunea Khartoum, s-a soldat cu 23 de persoane decedate si alte 130 ranite. Explozia a fost provocata de un. continuă pe B1

O INVESTITIE DE 50 MILIOANE EURO ROCKWOOL a deschis prima sa fabrica din tara noastra

Grupul ROCKWOOL, care activea-za in productia de vata minerala bazaltica, a deschis prima sa fabrica din tara noastra - o investitie in valoare de 50 milioane euro. Aceasta are o capacitate de aproximativ 45. 000 de tone pe an, fiind cea mai mare unitate de profil din tara noastra. Fabrica este amplasata pe un teren de 30 de hectare, in parcul industrial Ploiesti West Park din localitatea Aricestii Rahtivani, conform unui comunicat de presa.

EXPLOZIE LA O UZINA: Sunt 16 morti si peste 90 de raniti! STARE DE ALERTA, decretata in urma cu putin timp (VIDEO)

Cel putin 16 persoane au murit si alte peste 90 au fost ranite marti intr-un incendiu precedat de o explozie, la o uzina industriala din nordul orasului Khartoum, capitala sudaneza, potrivit unor surse medicale.

Peste 220 de angajati vor fi dati afara in decembrie de la o fabrica din Olt

Vesti triste pentru sute de angajati din Bals, cu putin timp inainte de sarbatori. Peste 220 de angajati de la o fabrica de componente auto , adica majoritatea salariatilor unitatii in cauza, vor fi.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )