Libnet.ro
UNICEF

00:07

Explozie intr-o scoala din judetul Mures. Doua persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Explozie intr-o scoala din judetul Mures. Doua persoane au fost ranite

O explozie a avut loc miercuri dimineata, intr-o scoala din localitatea Voiniceni, judetul Mures, cel mai probabil din cauza unei acumulari de gaze. Doua persoane au fost ranite, dintre care si un elev. continuă pe Adevărul

Incendiu de proportii intr-un bloc din Alba Iulia. Doua persoane au ajuns la spital

Un incendiu urias a izbucnit luni seara la un bloc din Alba Iulia. Proprietarul blocului a alertat vecinii si la scurt timp au sosit si pompierii. Doua persoane au fost afectate si au avut nevoie d.

Clipe de groaza in judetul Mures: Explozie la o scoala in urma unei acumulari de gaze. Bilantul victimelor (VIDEO)

Doua persoane au fost ranite miercuri dimineata dupa o explozie la scoala din localitatea Voiniceni, judetul Mures. Cele doua victime sunt un elev si o angajata a unitatii de invatamant. Din primele.

Caz incredibil intr-o scoala din Dolj. Un elev si-a rupt piciorul pe terenul de sport. Este o miriste, nu baza sportiva

Caz incredibil intr-o scoala din judetul Dolj. Un elev si-a fracturat piciorul in timpul orei de sport, tinuta in aer liber, pe un teren plin de gropi. Directorul scolii recunoaste ca terenul nu este.

Explozie la o scoala din Mures: Doi copii au fost raniti

O explozie s-a produs, miercuri dimineata, la scoala din Voiniceni, judetul Mures, doi copii fiind raniti. 70 de elevi si 7 profesori au fost evacuati. Explozia s-a produs cel mai probabil din cauza unei a.

Explozie la o scoala din Mures: Doi copii au fost raniti

O explozie s-a produs, miercuri dimineata, la scoala din Voiniceni, judetul Mures, doi copii fiind raniti. 70 de elevi si 7 profesori au fost evacuati. Explozia s-a produs cel mai probabil din cauza unei a.

Cluj: Doua persoane sunt acuzate ca au furat peste 57.000 de lei dintr-o autoutilitara

Doua persoane din Cluj sunt acuzate ca ar fi furat, la inceputul lunii septembrie, peste 57. 000 de lei dintr-o autoutilitara. Cele doua ar fi urmarit, pe 6 septembrie, o persoana care aduna cu o autoutilitara.

Doua persoane au ajuns la spital, in urma unei explozii produse in timp ce faceau palinca

Doua persoane, mama si fiu, din satul Ciaracio, comuna Ciceu, au ajuns duminica la Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc cu arsuri pe corp, in urma unei explozii produse in gospodarie, in timp ce.

Incident grav la o scoala din Constanta. Un copil a cazut de la etaj

Incident grav la o scoala din Constanta. Un copil, in varsta de 11 ani, a cazut de la etajul 2 al scolii. Baiatul, in stare grava,a fost preluat de o ambulanta si dus la.

UPDATE Explozie la o scoala din Mures, doi raniti, 70 de elevi evacuati

O explozie a avut loc la o scoala din Mures, doua persoane fiind ranite, transmite Mediafax. De asemenea, 70 de elevi au fost evacuati, la fel si 7 profesori.

Situatie socanta intr-o scoala din Bistrita-Nasaud. Un copil a primit un corn plin cu mucegai

Un elev de scoala generala din mediul rural a primit, marti, un corn plin de mucegai. Culmea, data inscrisa pe ambalaj indica faptul ca produsul nu era iesit din termenul de valabilitate. Pentru contractul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )