Libnet.ro
UNICEF

18:15

Incident grav la o scoala din Constanta. Un copil a cazut de la etaj

Antena3 Antena3,
Incident grav la o scoala din Constanta. Un copil a cazut de la etaj

Incident grav la o scoala din Constanta. Un copil, in varsta de 11 ani, a cazut de la etajul 2 al scolii. Baiatul, in stare grava,a fost preluat de o ambulanta si dus la. continuă pe Antena3

Scene de violenta intr-o scoala din Craiova! Copil desfigurat de un coleg boxer - VIDEO

Un elev, in varsta de 16 ani, din Craiova, a ajuns la spital desfigurat de un coleg care face box in timpul liber. Elevul a fost jignit si luat peste picior, dupa o discutie referitoare la.

Un copil a cazut de la etajul al doilea al unei scoli din Constanta

Un copil a cazut, marti dupa-amiaza, de la etajul al doilea al unei scoli din Constanta. Un echipaj medical a fost solicitat sa intervina pentru salvarea elevului, care este in stare de inconstienta. Un.

Caz incredibil intr-o scoala din Dolj. Un elev si-a rupt piciorul pe terenul de sport. Este o miriste, nu baza sportiva

Caz incredibil intr-o scoala din judetul Dolj. Un elev si-a fracturat piciorul in timpul orei de sport, tinuta in aer liber, pe un teren plin de gropi. Directorul scolii recunoaste ca terenul nu este.

Institutiile europene critica modul in care autoritatile vor sa reabiliteze Cazinoul din Constanta

Europa Nostra, organizatie care se ocupa de patrimoniul cultural european, si Institutul Bancii Europene de Investitii critica modul in care autoritatile vor sa reabiliteze Cazinoul din Constanta, invocand posibile intarzieri la lucrarile de.

Aranjamentele reabilitarii Cazinoului din Constanta sunt nepotrivite

Experti europeni considera ca aranjamentele in urma carora Cazinoul din Constanta ar urma sa fie reabilitat sunt nepotrivite si creeaza riscuri deosebit de mari ca proiectul sa fie un esec in termeni de calitate, cost si timp. Ei sustin ca lipsa de implicare a proprietarului - Primaria Constanta - este o decizie regretabila.

Incident grav in spatiul aerian al Siriei: Un avion rusesc a fost doborat de trupele guvernamentale. Rusia acuza Israelul de acte ostile care au dus la tragedie

UPDATE:Rusia acuza Israelul de implicare in tragedia din Siria, afirmand ca prin acte ostile se face vinovat de incidentul aviatic care a dus la moartea a 15 persoane. Ministrul rus al Apararii a.

O casa din Constanta, cuprinsa de flacari. Incendiul s-a extins la alte doua imobile

Pompierii intervin cu cinci autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit marti la o casa din municipiul Constanta, flacarile extinzandu-se la alte doua locuinte, potrivit Inspectoratului Judetean pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )