Libnet.ro
UNICEF

05:00

Explozie intr-un bloc din Braila. Un barbat a ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Explozie intr-un bloc din Braila. Un barbat a ajuns la spital

O explozie a avut loc vineri, intr-un apartament dintr-un bloc din cartierul Vidin, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Braila, Stefan. continuă pe Antena3

Un barbat a ajuns la spital, din cauza unei explozii intr-un bloc din Braila

Un barbat a ajuns la spital, vineri, ca urmare a unei explozii care a avut loc intr-un apartament dintr-un bloc din cartierul Vidin, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Braila, Stefan Stoian.

Aproximativ 40 de locatari ai unui bloc din Barlad, evacuati din cauza riscului de explozie dupa un incendiu pornit de la o lumanare lasata aprinsa

Aproximativ 40 de locatari dintr-un bloc din municipiul Barlad, printre care si 12 copii, au fost evacuati in cursul noptii de miercuri spre joi, din cauza pericolului de explozie a unei butelii de aragaz in urma unui incendiu izbucnit intr-o locuinta, informeaza News. ro.

Patru copii cazati la o statiune din Paltinis au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Patru copii din judetul Arges, care erau cazati la o pensiune din statiunea Paltinis, au ajuns, joi, la Spitalul de Pediatrie, cu stari de greata si varsaturi. Medicii au stabilit ca minorii au forma usoara de toxiinfectie alimentara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )