Libnet.ro
UNICEF

00:07

Explozie intr-un mall din judetul Harghita. Trei persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Explozie intr-un mall din judetul Harghita. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite dupa ce vineri dupa-amiaza a explodat sistemul de stingere a incendiilor cu pulberi a unui mall din Gheorgheni, 75 de persoane, intre care 15 copii, fiind nevoite sa se. continuă pe Antena3

Trei raniti si 75 de persoane evacuate in judetul Harghita, dupa ce sistemul de stingere a incendiilor dintr-un mall a facut explozie

Trei persoane au fost ranite dupa ce, vineri dupa-amiaza, a explodat sistemul de stingere a incendiilor cu pulberi a unui mall din Gheorgheni, 75 de persoane, intre care 15 copii, fiind nevoite sa se autoevacueze, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Harghita, Alina Ciobotariu.

Peste 600 de kilograme de cannabis, descoperite pe o plantatie din judetul Arad

Peste 600 de kilograme de cannabis, cultivat pe un deal din judetul Arad, au fost descoperite de catre autoritati, dupa ce a fost verificat un cablu de curent tras de la o locuinta pentru a se putea iriga plantele cu un hidrofor. Valoarea drogurilor ajunge la aproape un milion de euro, iar doi suspecti au fost arestati.

Trei persoane, arestate pentru trafic de droguri

Trei baimareni au fost arestati preventiv, in urma perchezitiilor facute de procurorii DIICOT, care au descoperit cultura de cannabis pe malul raului Somes. Cei trei sunt cercetati pentru trafic de droguri de risc.

Politistii buzoieni au oprit in trafic un autoturism in care se aflau trei persoane banuite de trafic cu tigari

Actiune in forta a politistilor buzoieni la Vadu Pasii pentru retinerea unor barbati suspectati de trafic cu tigari. Autovehiculul cu care se deplasau acestia a fost oprit in trafic iar indivizii, trei la numar, au fost incatusati dupa ce ar fi incercat sa scape de incarcatura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )