Libnet.ro
UNICEF

12:30

Trei persoane, arestate pentru trafic de droguri

Adevărul Adevărul,
Trei persoane, arestate pentru trafic de droguri

Trei baimareni au fost arestati preventiv, in urma perchezitiilor facute de procurorii DIICOT, care au descoperit cultura de cannabis pe malul raului Somes. Cei trei sunt cercetati pentru trafic de droguri de risc. continuă pe Adevărul

Politistii buzoieni au oprit in trafic un autoturism in care se aflau trei persoane banuite de trafic cu tigari

Actiune in forta a politistilor buzoieni la Vadu Pasii pentru retinerea unor barbati suspectati de trafic cu tigari. Autovehiculul cu care se deplasau acestia a fost oprit in trafic iar indivizii, trei la numar, au fost incatusati dupa ce ar fi incercat sa scape de incarcatura.

Trei persoane au fost rapite din Bacau si fortate sa munceasca gratuit la o stana din Mures

Trei persoane sunt acuzate de procurorii DIICOT de trafic de minori si trafic de persoane, in legatura cu rapirea a trei persoane, doi copii si un barbat de 59 de ani si obligarea acestora la munca fotata in stana.

Perchezitii in Maramures la persoane banuite de trafic de droguri

Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) din Maramures efectueaza 10 perchezitii domiciliare pentru destructurarea unui grup infractional organizat specializat in comiterea infractiunilor de trafic de droguri de risc, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Politiei Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )