Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie puternica in China. Cinci persoane au decedat, iar alte 89 sunt grav ranite

Antena3 Antena3,
Explozie puternica in China. Cinci persoane au decedat, iar alte 89 sunt grav ranite

O explozie puternica s-a petrecut in nord-estul Chinei din cauza unei conducte de gaze. in urma incidentului cinci persoane au decedat, iar alte 89 au fost grav ranite. Rata de promovare uluitoare la. continuă pe Antena3

Explozie puternica in Bangladesh. Zece persoane au decedat, iar alte zeci sunt grav ranite

O explozie puternica a avut loc luni seara la o fabrica de imbracaminte de la periferia orasului Dacca, capitala Bangladeshului, al doilea mare producator de confectii din lume. in urma impactului,.

Accident mortal in Arad. Trei persoane au decedat, iar alte doua au fost ranite grav

Un accident mortal s-a petrecut in localitatea aradeana Zerind. in urma impactului trei persoane au decedat si alte doua au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a.

Cinci persoane au murit si 25 au fost ranite intr-o explozie din Libia

Cinci persoane si-au pierdut viata marti si alte 25 au fost ranite in urma unei explozii care a izbucnit pe o plaja din Tripoli, Libia, a anuntat ministerul libian al Sanatatii. Incidentul s-a produs.

EXPLOZIE puternica in Arad: Un tramvai a sarit in aer (VIDEO)

O explozie puternica urmata de un incendiu a avut loc miercuri in depoul de tramvaie UTA din Arad. Din primele informatii se pare ca acest un tramvai de tip GT8 cu doua cabine ar fi fost cel care a.

O racheta a explodat pe o plaja din Tripoli. in urma incidentului cinci persoane au murit si alte 25 sunt in stare grava

O racheta lansata, marti, pe o plaja din Tripoli, a ucis cinci persoane, printre care cel putin un copil, potrivit unui bilant al Ministerului libian al Sanatatii. Cel putin alte 25 de persoane au.

Explozie puternica in China: Cel putin 5 morti si 89 de raniti

Explozia unei conducte de gaze in nord-estul Chinei a provocat decesul a cel putin 5 persoanesi ranirea altor 89, anunta agentia chineza Xinhua. Deflagratia a avut loc in orasul Songyuan.

Atac armat in Franta. O persoana a decedat, iar alte sase sunt ranite

Un motociclist a tras mai multe serii de focuri de arma,luni seara, intr-o piata dintr-un cartier cu probleme din Toulouse, in sud-vestul Frantei. in urma incidentului o persoana a decedat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )