Libnet.ro
UNICEF

18:30

Explozie puternica intr-un bloc din Bucuresti. Pompierii au intervenit de urgenta

Antena3 Antena3,
Explozie puternica intr-un bloc din Bucuresti. Pompierii au intervenit de urgenta

O explozie putenrica s-a produs intr-un apartament din Bucuresti, pe Calea Giulesti. Incidentul a avut loc intr-un apartament aflat la parter a afectat si alte locuinte, spun autoritatile. continuă pe Antena3

Explozie intr-un bloc din Capitala. S-au constituit echipe de cautare-salvare pentru verificarea etajelor superioare (FOTO)

O explozie puternica a avut, miercuri dimineata, intr-un bloc din Bucuresti. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU), deflagratia s-a produs intr-un apartament aflat la parterul imobilului.

Explozie intr-un bloc de apartamente din Popesti-Leordeni. Zece apartamente au fost afectate (FOTO)

Explozie intr-un bloc de apartamente din Popesti-Leordeni. Zece apartamente au fost afectate. Din primele informatii ar fi vorba de o scurgere de gaze la demisolul unei cladiri. Un barbat cu arsuri pe 30%.

Imagini scandaloase la un mall din Bucuresti. Latrau ca stau spatiile inchise, ca moare economia - VIDEO

Imagini revoltatoare au fost surprinse la un centru comercial din Bucuresti. O multime de tineri s-au adunat la un concert.

Nicusor Dan: Avem traficul imposibil din Bucuresti pentru ca solutiile alese n-au avut viziune si coerenta peste tot (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa electorala pentru Primaria Capitalei, a facut o scurta radiografie a transportului in comun din Bucuresti, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Nicusor Dan: Avem traficul imposibil din Bucuresti pentru ca solutiile alese n-au avut viziune si coerenta peste tot (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa electorala pentru Primaria Capitalei, a facut o scurta radiografie a transportului in comun din Bucuresti, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Trafic restrictionat in Capitala! Mai multe strazi din Bucuresti vor fi inchise miercuri

Circulatia rutiera va fi restrictionata, miercuri, pe mai multe strazi din Bucuresti, pentru ca in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, de pe Calea Victoriei va avea loc o parada militara, organizata cu ocazia Zilei Imnului National.

Cat de poluat este aerul in Romania? B1 TV va difuza o rubrica zilnica despre calitatea aerului din Bucuresti si din principalele orase ale tarii

B1 TV este prima televiziune din Romania care difuzeaza, incepand de luni 27 iulie, o rubrica zilnica dedicata calitatii aerului din Bucuresti si din principalele orase ale Romaniei. Rubrica este.

Ce facilitati are cea mai moderna scoala din Bucuresti. Cat a costat modernizarea

Recent, mai exact in data de 24 iulie, au fost deschise portile celei mai moderne scoli din Capitala, a carei elevi se vor bucura de pardoseala antibacteriana, igienizare fara atingere si usi tratate antifoc. Este vorba despre o unitate de invatamant din Sectorul 6, care, inainte de modernizare, era cat p-aci sa cada peste elevi.

Rares Bogdan avertizeaza: USR nu va castiga nicio primarie din Bucuresti, daca nu va ajunge la un compromis cu PNL si PMP

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, trage un semnal de alarma cu privire la alegerile locale din Bucuresti. Fostul jurnalist spune ca USR nu ar trebui sa pretentii suplimentare, intrucat.

in pline negocieri Orban-Barna pentru primariile de sector, Rares Bogdan avertizeaza USR ca nu va castiga nicio primarie din Bucuresti daca nu va ajunge la un compromis cu PNL si PMP

In pline negocieri ale partidelor de dreapta cu privire la candidatii la primariile de sector din Capitala, prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan spune ca liberalii au facut suficiente compromisuri si au acceptat o multime de lucruri, in timp ce USR vine cu noi pretentii. El i-a avertizat pe prietenii de la USR ca daca nu vor ajunge la un compromis cu PNL si PMP pentru candidaturi comune, USR nu va castiga nicio primarie din Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )