Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie puternica intr-un bloc din Piatra-Neamt. Autoritatile intervin de urgenta

Antena3 Antena3,
Explozie puternica intr-un bloc din Piatra-Neamt. Autoritatile intervin de urgenta

Explozie puternica, miercuri dupa-amiaza, intr-un bloc din Piatra- Neamt. Potrivit primelor informatii, deflagratia a fost urmata de un incendiu. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neamt a. continuă pe Antena3

Alerta cu BOMBA intr-un tren din ROMANIA! Autoritatile intervin in forta! DETALII DE ULTIMA ORA

Panica pentru pasagerii unui tren din Romania! Un apel la 112 a anutat ca in trenul ce leaga Iasi de Timisoara s-ar afla un dispozitiv explozibil. Trenul a fost oprit in localitatea Vama iar autoritatile.

VIDEO Explozie ntr-un bloc din Piatra Neamt, urmata de incendiu. Trei persoane au ajuns deja la spital, altele ar fi blocate la etajele superioare

O explozie urmata de un incendiu s-a produs, miercuri, la un bloc de locuinte din municipiul Piatra-Neamt, la etajul al treilea, potrivit informatiilor furnizate Agerpres de dispeceratul ISU Neamt. Trei persoane au fost deja transportate la spital, iar altele ar fi blocate in cladire. Martori sustin ca o femeie ar fi decedata.

VIDEO UPDATE Explozie ntr-un bloc din Piatra Neamt, urmata de incendiu. Patru persoane au ajuns deja la spital

O explozie urmata de un incendiu s-a produs, miercuri, la un bloc de locuinte din municipiul Piatra-Neamt, la etajul al treilea. Patru persoane au fost transportate la spital, a anuntat Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU), potrivit Agerpres.

Explozie la Piatra-Neamt: stare de alerta in blocul care a luat foc

O explozie a dus la pornirea unui incendiu intr-un bloc din Piatra-Neamt. Autoritatile sunt in stare de alerta. Sunt deja trei persoane ranite, transportate la spital. Reprezentantii ISU Neamt au declarat ca, potrivit primelor informatii, o explozie a avut loc intr-un bloc de locuinte din Piatra-Neamt. Explozia a fost urmata de incendiu. Ar fi persoane surprinse [] .

Rasturnare de situatie! Extremistii din Liga Nordului intervin pentru salvarea bisericii folosite de romani, care urma sa fie transformata in moschee

Rasturnare de situatie in cazul bisericii din orasul italian Bergamo. Lacasul de cult, o fosta biserica catolica, folositin prezent de comunitatea ortodoxa romana din orasul italian, a fost.

Un bloc din Galati se scufunda intr-un lac subteran de fecale

La inceputul lunii octombrie, in zona centrala a orasului Galati au fost identificate tasari grave ale terenului, trotuarele s-au fisurat si in peretii apartamentelor din doua scari ale blocului B8 au aparut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )