Libnet.ro
UNICEF

21:30

Explozie puternica intr-un bloc. Mai multe persoane au fost evacuate

Antena3 Antena3,
Explozie puternica intr-un bloc. Mai multe persoane au fost evacuate

O explozie puternica a avut loc la un bloc situat pe strada Primaverii din Botosani. Mai multe persoane au fost evacuate de urgenta din imobil. Trei persoane au fost ranite in urma exploziei printre care. continuă pe Antena3

UPDATE FOTO VIDEO Explozie la o statie de metrou din Londra, mai multe persoane au suferit arsuri sau au fost ranite in imbulzeala ce a urmat / Incidentul este considerat drept unul terorist - surse

Mai multe persoane au fost ranite vineri intr-o statie a metroului londonez, martori spunand ca a fost vorba de o deflagratie intr-o garnitura plina cu calatori. Autoritatile trateaza incidentul drept unul terorist. Potrivit ziarului Metro, unii pasageri au suferit arsuri la fata, iar altii au fost raniti in panica si imbulzeala ce a urmat. Pe retelele sociale circula imagini cu o galeata in flacari, ce pare a fi fost transportata intr-o sacosa frigorifica. In partea de sus a galetii par sa fie fire electrice.

LIVETEXT FOTO VIDEO Explozie la o statie de metrou din Londra, mai multe persoane au suferit arsuri sau au fost ranite in imbulzeala ce a urmat / Incidentul este considerat drept unul terorist / Explozia dispozitivului nu a fost completa - surse

Mai multe persoane au fost ranite vineri intr-o statie a metroului londonez, martori spunand ca a fost vorba de o deflagratie intr-o garnitura plina cu calatori. Autoritatile trateaza incidentul drept unul terorist. Potrivit ziarului Metro, unii pasageri au suferit arsuri la fata, iar altii au fost raniti in panica si imbulzeala ce a urmat. Pe retelele sociale circula imagini cu o galeata in flacari, ce pare a fi fost transportata intr-o sacosa frigorifica. In partea de sus a galetii par sa fie fire electrice. 45 Surse din politia metropolitana au confirmat pentru Guardian ca dispozitivul a explodat doar partial13. 27 Serviciul de ambulanta londonez a transmis ca viata niciunuia dintre raniti nu este pusa in pericol. 18 Cum arata de aproape dispozitivul din galeata tinuta intr-o sacosa frigorifica de Lidl foto in articol)13. 09 Explozia dispozitivului nu a fost completa, informeaza Sky News, citand surse neidentificate.

Panica in Birmingham: Un barbat inarmat cu un cutit a incercat sa atace mai multe persoane

Politia din Birmingham a arestat vineri un barbat care a incercat sa atace mai multe persoane cu un cutit in centrul orasului britanic. Filmari aparute pe retelele sociale il arata pe barba.

Panica in Birmingham: Un barbat inarmat cu un cutit a incercat sa atace mai multe persoane (VIDEO)

Politia din Birmingham a arestat vineri un barbat care a incercat sa atace mai multe persoane cu un cutit in centrul orasului britanic, anunta Mirror. Filmari aparute pe retelele sociale.

UPDATE Explozie intr-un bloc din Botosani, locatarii au fost evacuati. Un copil de 11 ani printre raniti; un adult - in stare critica

Cel putin trei persoane au fost ranite, vineri, in urma unei explozii care s-a produs intr-un bloc din Botosani, mai multe echipaje fiind la fata locului. Locatarii imobilului au fost evacuati preventiv, anunta News. ro. Potrivit Digi24, numarul ranitilor a urcat la cinci.

UPDATE FOTO VIDEO Explozie la o statie de metrou din Londra, mai multe persoane au suferit arsuri sau au fost ranite in imbulzeala ce a urmat

In statia Parsons Green a metroului londonez a avut loc o explozie, unii pasageri suferind arsuri la fata, informeaza Reuters, care citeaza publicatia Metro. Fortele de ordine si ambulante intervin la fata locului.

Alerta in Londra! O explozie s-a produs intr-un metrou. Mai multe persoane ranite

O statie de metrou din sudul Londrei a fost evacuata, miercuri, dupa o explozie intr-o statie de metrou. Statia de metrou Tooting Broadway a fost impanzita de agenti ai fortelor de ordine,.

Explozie la o statie de metrou din Londa, mai multe persoane au suferit arsuri

In statia Parsons Green a metroului londonez a avut loc o explozie, unii pasageri suferind arsuri la fata, informeaza Reuters.

Un barbat cu probleme psihice a atacat mai multe persoane in Franta, ranind trei politisti. Agresorul a strigat Allahu Akbar

Un individ a atacat, miercuri seara, mai multi oameni in orasul francez Toulouse, ranind si trei ofiteri de politie in timp ce striga Allahu Akbar.

PANICA la un SPITAL din Prahova. Mai multe persoane BLOCATE in LIFT

Un incident periculos a avut loc, marti, la un Spital din Campina, judetul Prahova. Aproape 20 de persoane, inclusiv zece copii, au ramas blocate in in liftul Spitalului Municipal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )