Libnet.ro
UNICEF

14:00

UPDATE Explozie intr-un bloc din Botosani, locatarii au fost evacuati. Un copil de 11 ani printre raniti; un adult - in stare critica

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Explozie intr-un bloc din Botosani, locatarii au fost evacuati. Un copil de 11 ani printre raniti; un adult - in stare critica

Cel putin trei persoane au fost ranite, vineri, in urma unei explozii care s-a produs intr-un bloc din Botosani, mai multe echipaje fiind la fata locului. Locatarii imobilului au fost evacuati preventiv, anunta News. ro. Potrivit Digi24, numarul ranitilor a urcat la cinci. continuă pe Hotnews

UPDATE Explozie intr-un bloc din Botosani: Cinci persoane, intre care un copil de 11 ani, au fost ranite. Un apartament distrus complet, alte doua fiind afectate

Cinci persoane, patru adulti si un copil de 11 ani, au fost ranite in urma exploziei care s-a produs vineri la un bloc din municipiul Botosani, victimele fiind transportate la spital pentru ingrijiri, informeaza News. ro. Unul dintre adulti are arsuri pe jumatate din suprafata corporala, iar copilul are o fractura la un picior. Apartamentul in care s-a produs deflagratia a fost complet distrus, alte doua locuinte fiind afectate.

Explozie puternica la un bloc din Botosani (FOTO)

O explozie puternica s-a produs vineri dupa-amiaza la un bloc din Botosani, situat pe strada Primaverii, potrivit Botosani News. Structura de rezistenta a fost puternic afectata in urma deflagratiei,.

Trei persoane au fost ranite, in urma unei explozii intr-un bloc din Botosani. Niciun apartament nu mai poate fi locuit

Trei persoane au fost ranite, vineri, in urma unei explozii intr-un bloc de apartamente din Botosani. Alti 20 de oameni au fost evacuati.

Trei persoane au fost ranite, in urma unei explozii intr-un bloc din Botosani

Trei persoane au fost ranite, vineri, in urma unei explozii intr-un bloc de apartamente din Botosani. Alti 20 de oameni au fost evacuati.

Dezastru intr-un cimitir din Botosani. Zeci de morminte au fost vandalizate

Peste 25 de morminte dintr-un cimitir din municipiul Botosani au fost vandalizate, in noaptea de marti spre miercuri, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean. Monumentele funerare din Cimitirul.

Pescariu a denuntat posibil trafic de influenta din partea unui fost premier

ACTUALIZARE 15:41 Procurorii Doru Tulus si Mihaiela Iorga critica decizia procurorilor din CSM in urma carora au fost revocati din functii Fostii procurori DNA Doru Tulus si Mihaiela Iorga au sustinut astazi, in plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca decizia de revocare din functii a fost luata fara respecatrea legii si au acuzat rapiditatea procedurii, in conditiile in care Inspectia Judiciara urma sa demareze un control la DNA. ------------ Procurorul suspendat din Directia Nationala Anticoruptie DNA) Mihaiela Moraru Iorga a sustinut, astazi, in plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca Dinu Pescariu a denuntat, de fapt, un posibil trafic de influenta din partea unui fost prim-ministru, potrivit unei surse din presa.

Dinu Pescariu ar fi denuntat un posibil trafic de influenta din partea unui fost prim-ministru

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, revocata din DNA pe motiv ca nu a inregistrat un denunt, a sustinut, joi, in plenul Consiliului Superior al Magistraturii, ca Dinu Pescariu ar fi denuntat, de fapt, un posibil trafic de influenta din partea unui fost prim-ministru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )