Libnet.ro
UNICEF

10:30

Explozie puternica la la o uzina petrochimica din Cehia. Sase persoane au murit si mai multe au fost ranite

Antena3 Antena3,
Explozie puternica la la o uzina petrochimica din Cehia. Sase persoane au murit si mai multe au fost ranite

Sase persoane si-au pierdut viata in Cehia, in urma unei explozii izbucnite la o uzina petrochimica din apropiere de Praga. Patru persoane ranite au fost recuperate de echipele de salvatori, doi dintre. continuă pe Antena3

Explozie la o uzina chimica din Cehia: sase morti si mai multi raniti

O explozie a avut loc la uzina chimica Synthos, care se afla in orasul Kralupy nad Vltavou, de langa capitala Cehiei, Praga. Cel putin sase persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite, potrivit purtatorului de cuvant al pompierilor locali,Vladimira Kerekova.

Cehia: Sase persoane au decedat in urma unei explozii la o uzina chimica

Mai mult de sase persoane au decedat si au fost confirmati mai multi raniti in urma unei explozii la o uzina chimica din Kralupy-nad-Vltavou, Cehia. Am primit informatii despre sase persoane care si-au.

Franta: Explozie puternica la o uzina chimica. Numarul victimelor

O explozie puternica s-a produs miercuri la o uzina a societatii Brenntag, la Saint-Sulpice, in Tarn sud-vest), informeaza Le Figaro. Explozia a avut loc intr-o cuva de solventi. Cauzele sunt necunoscute.

Cehia, sase morti si mai multi raniti, in urma unei explozii la o uzina petrochimica

Sase oameni au murit in Cehia intr-o explozie produsa la o uzina petrochimica in orasul Kralupy nad .

Explozie puternica la Chisinau. Mai multi morti si raniti dupa ce o grenada a fost detonata

O explozie puternica a avut loc marti in Chisinau, dupa ce un magazin a sarit in aer dupa detonarea unei grenade. in urma impactului, doua persoane au decedat, iar alte doua sunt grav ranite. Doua.

VIDEO Sase persoane, retinute pentru contrabanda cu tigari. Politistii au confiscat marfa in suma de 800 mii de lei

Sase persoane din Republica Moldova, cu varsta cuprinsa intr 35 60 de ani, dintre care doi sunt anteriori judecati, au fost retinuti in flagrant delict pentru organizarea si trecereailegala a frontierei vamale a Republicii Moldova, prin metoda de contrabanda a articolelor de tutungerie in proportii deosebit de mari. Suspectii actionau in complicitate cu cetateni din Ucraina.

Explozie puternica in Franta. Mai multi copii au fostinchisi intr-o scoala din zona

Cel putin doua persoane au fost ranite, miercuri, intr-o explozie la o uzina a societatii Brenntag, la Saint-Sulpice, in Tarn sud-vest). Explozia a avut loc intr-o cuva de solventi, din motive necunoscute.

VIDEO Explozie intr-un magazin din Chisinau. Doua persoane au murit

O explozie s-a produs marti, 20 martie, intr-un magazin alimentar de la intersectia strazilor Armeneasca si Mateevici din Chisinau. in consecinta, doua persoane au murit, iar una a fost ranita transmite IPN.

Explozie intr-un magazin din Chisinau. O grenada... (VIDEO)

UPDATE: Bilantul tragediei a ajuns la doi morti si doi raniti. O a treia persoana, ranita in deflagratie, a solicitat ambulanta la domiciliu. Doua persoane au murit si una a fost ranita .

VIDEO Un cap al organizatiei mafiote Ndrangheta a fost arestat dupa ce a dat foc casei unei romance. Sase persoane se aflau in imobil

Liderul unui clan al organizatiei mafiote Ndrangheta a fost arestat preventiv dupa ce a dat foc unei case in care se aflau sase romani, scrie presa italiana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )