Libnet.ro
UNICEF

21:15

EXPLOZII la Paris: Cel putin trei persoane, intre care doi pompieri, au murit. Alte 50 de persoane au fost ranite - VIDEO

Antena3 Antena3,
EXPLOZII la Paris: Cel putin trei persoane, intre care doi pompieri, au murit. Alte 50 de persoane au fost ranite - VIDEO

Cel putin trei persoane, intre care doi pompieri, au murit, iar alte 50 de persoane au fost ranite in urma unei explozii izbucnite sambata dimineata intr-un cartier centrul al Parisului, au informat. continuă pe Antena3

Accident ingrozitor. Un autobuz a intrat intr-o statie si a ucis cel putin trei oameni

Un autobuz cu etaj din orasul Ottawa a lovit vineri acoperisul unei statii de autobuz, omorand trei persoane si ranind alte 23, a anuntat primarul capitalei Canadei, Jim Watson, relateaza AFP. Cel putin 11.

Explozie puternica la Paris. Sunt cel putin patru morti si 30 de raniti. Primele imagini de la fata locului

UPDATE -Patru persoane, intre care doi pompieri, si-au pierdut viata in urma exploziei de la o brutarie din Paris, iar alte 30 sunt ranite, conform celui mai recent bilant, informeaza Le Figaro. O putern.

UPDATE FOTO/VIDEO Explozie extrem de puternica la Paris / Cel putin 20 de persoane au fost ranite

O explozie foarte puternica a avut loc in aceasta dimineata in Paris, pe strada Trevise in arondismentul 9, a anuntat politia. Potrivit presei franceze sunt numerosi raniti. Cauza exploziei ar fi o scurgere de gaze. Potrivit Le Figaro, cel putin 20 de persoane au fost ranite.

VIDEO Iarna grea n Europa: Cel putin 16 oameni au murit n ultima saptamna din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Cel putin 16 persoane au decedat in ultima saptamana in Europa din cauza conditiilor meteo nefavorabile, ninsorile abundente si gerul din ultimele zile creand dificultati majore in tari ca Austria, Cehia, Germania, Grecia si chiar Norvegia.

Incendiu cumplit la un imobil de locuinte din Toulouse. Cel putin 22 de persoane au fost ranite

Un incendiu urias a izbucnit in noaptea de miercuri spre joi la un imobil de locuinte din orasul francez Toulouse. Dupa incident, 22 de persoane au fost ranite, iar doua sunt in stare critica. O mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )