Libnet.ro
UNICEF

06:30

Export de energie de 10 milioane de euro, oprit de Transelectrica

Adevărul Adevărul,
Export de energie de 10 milioane de euro, oprit de Transelectrica

Un contract avantajos pentru Complexul Energetic Oltenia CEO) de a exporta energie electrica nu poate fi realizat din cauza lipsei de disponibilitate din partea companiei Transelectrica. continuă pe Adevărul

Export de energie de 18 milioane de euro, oprit de Transelectrica

Un contract avantajos pentru Complexul Energetic Oltenia CEO) de a exporta energie electrica nu poate fi realizat din cauza lipsei de disponibilitate din partea companiei Transelectrica.

Loto 6/49: Marele premiu a urcat la peste 10 milioane euro

Duminica vor avea loc noi extrageri pentru Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, reportul inregistrat la categoria I este in valoare de peste 10 milioane de euro, informeaza Loteria Romana.

Report de peste 10 milioane de euro la Loto 6/49

Reportul inregistrat la categoria I a jocului Loto 6/49, pentru tragerea de duminica, se cifreaza la 44,5 milioane lei 10 milioane euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat de peste 1,2 milioane lei peste.

Loto 6/49. Premiu de 10 milioane de euro la extragerea de duminica

Loteria Romana puna la bataie, pentru extragerea de duminica de la 6/49, un premiu de peste zece milioane de euro, asta dupa ce nici joi nu a fost niciun castigator. in aceasta seara se vor face noi extrageri si pentru Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc.

Rezervele valutare la BNR au scazut in iunie cu 384 milioane euro.

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au scazut in luna iunie cu 384 milioane euro, de la 32,69 miliarde euro la 32,3 miliarde euro, pe fondul unor iesiri de 1,04 miliarde euro reprezentand, printre altele, a opta rambursare din imprumutul de la FMI, relateaza Mediafax. In cursul lunii iunie au avut loc intrari de 662 milioane euro, reprezentand modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, alimentarea contului Comisiei Europene, alimentarea .

Premiul cel mare la Loto 6/49 nu a fost castigat: Reportul a ajuns la 10 milioane de euro

Premiul cel mare la jocul Loto 6 din 49 nu a fost castigat nici la extragerea de duminica. Reportul a ajuns acum la 10 milioane de euro, iar 78 de jucatori au fost foarte aproape sa castige potul cel mare. Ei au.

Grupul NIS, parte a Gazprom, intentioneaza sa investeasca in Romania peste 600 milioane euro in productie, explorare si retail

Compania sarba de energie NIS, care din 2009 este parte a gigantului Gazprom, face in prezent prospectiuni geologice in vestul tarii si, daca rezultatele vor fi pozitive, va investi peste 500 milioane euro in activitati de productie si explorare in urmatorii ani, a spus pentru HotNews, un inalt oficial al Gazprom Neft. Vineri s-au inaugurat doua noi benzinarii Gazprom pe autostrada Bucuresti - Pitesti, iar planurile sunt sa se ajunga la 120 de unitati, dupa investitii de 150 milioane euro.

Fondurile SEE si Norvegiene, in valoare de 306 milioane euro, lansate oficial/ INTERVIU VIDEO ystein Hovdkinn, ambasadorul Norvegiei: Finantarile noastre in Romania au rata de absorbtie de 85%

Finantarile SEE si Norvegiene in Romania insumeaza aproximativ 306 milioane euro, disponibile pana in 2016. Programele au fost oficial lansate astazi, 28 iunie 2013 vezi comunicatul Ministerului Fondurilor Europene). oystein Hovdkinn, ambasadorul Norvegiei a explicat, in cadrul unui interviu acordat EurActiv. ro/HotNews. ro, cu ocazia unei intalniri online cu cititorii, ca rata de absorbtie a acestor fonduri in perioada anterioara a fost de 85%, secretul fiind procedurile mai simple si sprijinul oferit de birourile care gestioneaza programele. VEZI INTERVIUL VIDEO CU oYSTEIN HOVDKINN.

incasari 9,8 milioane euro pentru Bostina si Asociatii, in primul semestru

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a avut, in primul semestru al acestui an, incasari din activitati avocatiale in tara noastra in valoare de 9,8 milioane euro.

Volkswagen sfideaza criza: 10 milioane masini vandute anual. Vezi planul lui Winterkorn!.

Grupul Volkswagen este tot mai aproape sa atinga un obiectiv istoric, 10 milioane de masini vandute anual la nivel mondial. Martin Winterkorn, CEO Volkswagen, anunta ca acest prag ar putea fi atins in urmatorii ani, cu mult inaintea termenului stabilit initial, 2018, conform autonews. com. Producatorul german de automobile se afla cu toate motoarele pornite catre vanzari ne-mai-atinse pana acum, insa secretul acestui succes sta mai ales in dezvoltarea pe pietele emergente si in diminuarea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )