Libnet.ro
UNICEF

11:00

Export de energie record, in 2014. Transelectrica: Cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Export de energie record, in 2014. Transelectrica: Cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

Pretul mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, a impulsionat exportul de energie de anul trecut realizat de Romania, echivalentul a 15% din productie, cel mai mare nivel din ultimii zece ani, arata Transelectrica. continuă pe Wall-Street Ro

Contrabanda cu tigarete a ajuns in 2014 la 15,9% din piata, cel mai ridicat nivel din 2011

Piata neagra a tigaretelor a crescut, anul trecut, la 15,9% din totalul pietei, de la 13,7% in 2013, atingand cel mai ridicat nivel mediu anual din 2011, potrivit studiului Novel Research, iar producatorii de profil explica evolutia prin lipsa unei strategii fiscale coerente pe termen lung.

Bursa, cel mai ridicat rulaj din ultimele 4 luni, dupa o tranzactie de 34 mil. lei cu actiuni Romgaz

O tranzactie cu un pachet de actiuni Romgaz de 34 milioane de lei a dus rulajul bursei de la Bucuresti la cel mai ridicat nivel din ultimele 4 luni, piata inchizand miercuri in crestere.

Dubai a detronat Heathrow in 2014, ca cel mai aglomerat aeroport international din lume

Dubai International Airport a detronat anul trecut aeroportul londonez Heathrow din pozitia de cel mai aglomerat nod aerian international din lume, datorita cresterii numarului de pasageri transportati de compania Emirates, care detine o flota record de avioane de mari dimensiuni, transmite Bloomberg.

Cel mai mic rulaj din aproape zece saptamani

Bursa de la Bucuresti a inregistrat luni cel mai mic rulaj din aproape zece saptamani si a inchis in scadere, influentata de declinul actiunilor Fondul Proprietatea FP) si OMV Petrom SNP), dar si de evolutia negativa a altor companii din energie.

GfK: 2014, cel mai bun de la declansarea crizei pentru increderea romanilor in economie si finante

Anul trecut a fost cel mai bun de la declansarea crizei in ceea ce priveste increderea romanilor in perspectivele financiare si economice, veniturile au fost stabile, iar procentul celor care sustin ca situatia financiara a familiei lor a fost mai dificila decat in 2013 este in scadere, arata GfK in conluziile unui studiu remis azi redactiei.

Apple face istorie: cel mai mare profit trimestrial generat de o companie listata

Apple a generat in primul trimestru fiscal al companiei, incheiat pe 27 decembrie 2014, un profit net de 18,02 miliarde de dolari, generand de asemenea o crestere a vanzarilor cu 70% in China. Acesta este cel mai mare profit din istoria companiei.

Cel mai sigur telefon avea o slabiciune: de ce erau utilizatorii vulnerabili in fata atacurilor

Blackphone, considerat de unii cel mai sigur telefon din lume, a avut pana de curand o slabiciune care le permitea hackerilor sa decriptezemesajele. Despre Blackphone se spunea la un moment dat ca ar fi cel mai sigur telefon din lume. in ciuda acestui lucru, inca de anul trecut s-a putut observa clar ca telefonul are [].

Simona Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep a fost desemnata cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015. Romanca le-a invins pe Maria Sharapova si Serena Williams, cele doua finaliste ale turneului, in topul realizat in.

FOTO Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova.

FOTO Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )