Libnet.ro
UNICEF

07:45

FOTO Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

România Liberă România Liberă,
FOTO Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova. continuă pe România Liberă

FOTO Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova.

FOTO Halep, cea mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova.

Simona Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep a fost desemnata cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015. Romanca le-a invins pe Maria Sharapova si Serena Williams, cele doua finaliste ale turneului, in topul realizat in.

Simona Halep, cea mai bine imbracata jucatoare la Australian Open! E mai tare decat Maria Sharapova si Serena Williams!

Simona Halep a fost desemnata cea mai bine imbracata jucatoare de anul acesta din cadrul turneului de tenis Australian Open. Romanca le-a devansat astfel de Serena Williams si Maria Sharapova! .

FOTO Simona Halep, pe locul 1 in topul celor mai bine imbracate jucatoare de la Australian Open

Simona Halep se afla pe primul loc in topul celor mai bine imbracate sportive de la editia din acest an a turneului de tenis Australian Open, ea devansandu-le pe primele doua jucatoare din ierarhia WTA, Serena Williams si Maria Sharapova, care vor juca finala turneului, informeaza wtatennis. com.

Top cele mai bine imbracate jucatoare de la turneul Australian Open. Simona Halep, pe primul loc

Simona Halep este pe primul loc in topul celor mai bine imbracate sportive de la editia turneului de tenis Austrialian Open, de anul acesta. Topul a fost realizat in urma voturilor fanilorNoi am.

Cel mai bine pazit secret al lui Nicolae Ceausescu. Apare TOTUL in actele oficiale

In urma cu 26 de ani, Nicolae Ceausescu era omagiat cu mare fast pe 26 ianuarie cu ocazia implinirii varstei de 71 de ani, insa nu aceasta era data lui de nastere. Cel mai.

Testul suprem al sunetului pentru iPhone: Care se aude cel mai bine [VIDEO]

Pentru ca exista in continuare modele functionale ale tuturor iPhone-urilor, cineva s-a gandit sa faca un test comparativ al puterii audio cu toate variantele. Orice utilizator de iPhone va poate confirma ca nu toate telefoanele iesite din Cupertino sunt la fel. Schimbarile de design, din doua in doua generatii, sunt cele mai evidente. Se pare [].

UPDATE. FOTO. UDREA, urmarita PENAL pentru spalare de bani in dosarul Microsoft si falsuri in declaratia de avere. Udrea: Cel mai bine este sa fie intrebat domnul Cocos

Elena Udrea este URMARITA PENAL pentru spalare de bani in dosarul Microsoft si pentru fals in declaratia de avere, conform DNA.

Simona Halep, cea mai eleganta jucatoare de la Australian Open

Potrivit unui sondaj realizat de site-ul oficial WTA, Simona Halep a fost votata de fani in topul celor mai bine imbracate jucatoare de la Australian Open.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )