Libnet.ro
UNICEF

23:15

Extinderea conflictului din sud-estul Turciei, dupa atentatul de la Ankara

România Liberă România Liberă,
Extinderea conflictului din sud-estul Turciei, dupa atentatul de la Ankara

Razboiul dintre fortele de securitate ale Turciei si militantii kurzi s-au intensificat marti, in zonele de conflict fiind desfasurate tancuri, elicoptere si blindate, dupa atacul sinucigas cu bomba ce a omorat 37 de oameni in Ankara, scrie Reuters, citat de HotNews. Cele mai sangeroase lupte au avut loc in Diyarbakir, cel mai mare oras din sud-estul Turciei, unde luptatorii Partidului Muncitoresc Kurd PKK) au blocat drumurile, ciocnindu-se cu fortele de securitate. continuă pe România Liberă

Autoritatile turce au impus interdictii de circulatie in sud-estul tarii

Autoritatile turce au impus, luni, interdictii de circulatie in orasul Sirnak, situat in sud-estul Turciei, pentru efectua operatiuni impotriva militantilor kurzi din zona.

Violentele se extind in regiunile de sud-est ale Turciei, dupa atacul de la Ankara

Razboiul dintre fortele de securitate ale Turciei si militantii kurzi s-au intensificat marti, in zonele de conflict fiind desfasurate tancuri, elicoptere si blindate, dupa atacul sinucigas cu bomba ce a omorat duminica 37 de oameni in Ankara, scrie Reuters.

Facebook, criticata pentru ca a activat functia Safety Check doar dupa atentatul de la Ankara, nu si in timpul atacului din Coasta de Fildes

Functia Safety Check, cu ajutorul careia persoanele aflate intr-o zona afectata pot informa ca se afla in siguranta, a devenit din nou tinta criticilor dupa atentatul terorist de la Ankara, in Turcia, si atacul jihadist din orasul turistic Grand-Bassam, in Coasta de Fildes.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )