Libnet.ro
UNICEF

09:30

Extradarea jurnalistului turc. Tudorel Toader, replica acida pentru europarlamentarul Cristian Preda: Nu cred ca imi cere sa incalc independenta autoritatii judiciare

Antena3 Antena3,
Extradarea jurnalistului turc. Tudorel Toader, replica acida pentru europarlamentarul Cristian Preda: Nu cred ca imi cere sa incalc independenta autoritatii judiciare

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a reactionat joi dimineata dupa ce europarlamentarul Cristian Preda i-a solicitat sa opreasca procedura de extradare a ziaristului turc Kamil Demirkaye Cristian Preda imi. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, raspuns ferm pe tema amnistiei si gratierii

Tudorel Toader a vorbit despre presupusa ordonanta privind aministia si gratierea, idee vehiculata in spatiul public de luni bune. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reiterat, pentru Romania TV, ca minis.

Tudorel Toader il face HABARNIST pe Cristian Preda! Replica dura pentru europarlamentar in cazul extradarii jurnallistului turc: Nu cunoaste acest aspect elementar?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza acid la solicitarea europarlamentarului roman Cristian Preda, care i-a cerut sa opreasca procedura de extradare a ziaristului turc Kamil Demirkaye, de la.

Basescu: Romnia trebuie sa respinga extradarea jurnalistului Kamil Demirkaya. Nu suntem pasalc turcesc

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca autoritatile romane trebuie sa respinga cererea de extradare a jurnalistului turc Kamil Demirkaya, sustinand ca acesta nu va avea parte de un proces corect in Turcia si viata sa va fi in pericol.

Basescu, despre extradarea jurnalistului Kamil Demirkaya:Sper ca institutiile Statului Roman nu vor actiona ca pe vremea cand eram pasalac turcesc

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre extradarea jurnalistului publicatiei Zaman Romania Kamil Demirkaya si a declarat ca nu suntem pasalac turcesc, ci buni prieteni si parteneri egali ai Turciei, avertizand, astfel ca acesta nu va avea parte de un proces corect in Turcia, iar viata sa va fi in pericol.

USR cere autoritatilor oprirea procesului de extradare a jurnalistului turc: Este inacceptabil ca un guvern european sa dea curs cererii unui dictator

USR solicita autoritatilor romane sa opreasca actiunea de extradare a jurnalistului turc, pe motiv ca un astfel de gest ar demonstra abdicarea institutiilor romane de la drepturile fundamentale, precum cel la viata si la libertatea de exprimare. Liderul senatorilor USR, Vlad Alexandrescu, a mai spus ca este incalificabil ca guvernul Dragnea-Dancila sa pocneasca din calcaie la cereri venite din partea unui dictator.

Tudorel Toader vine cu noi argumente pentru amnistrie si gratiere: de ce sunt penibile

In cazul in care esti terifiat de perspectiva adoptarii unei legi pentru amnistie si gratiere dedicata lui Dragnea, Tudorel Toader iti explica de ce te inseli. in ultimele saptamani, s-a vehiculat foarte mult in presa nivelul de presiune la care este supus Tudorel Toader de catre Dragnea. Desi exista un conflict mai vechi intre ei, [] .

ntlniri n serie ntre liderii Coalitiei pentru a gasi o rezolvare rapida a blocajului de la Transporturi si Dezvoltare. Dancila, asteptata la Dragnea, la Parlament / Toni Grebla si Tudorel Toader cauta solutii juridice

La nivelul Coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au cazut de acord marti seara ca premierul Viorica Dancila sa sesizeze Curtea Constitutionala. De altfel, Viorica Dancila este asteptata joi de Liviu Dragnea in biroul sau de la Parlament. Surse oficiale au declarat pentru Hotnews. ro ca nu a fost identificata in momentul de fata o solutie juridica pentru deblocarea numirilor la ministerul Transporturilor si Dezvoltarii. Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, impreuna cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cauta solutii in acest sens.

TUDOREL TOADER: Draftul sesizarii CCR in privinta remanierilor este gata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, ieri, la Antena 3, ca draftul sesizarii CCR in privinta remanierilor este redactat.

Tudorel Toader, lovitura pentru Klaus Iohannis: Este gata sesizarea CCR. Nu presedintele decide remanierea

Ministrul Justititiei, Tudorel Toader, a facut un anunt de ultima ora de la Bruxelles si prezentat in emisiunea Punctul de intalnire. Ma puteti intreba daca am redactat draftul de sesizare? Da. Ce se.

Augustin Lazar, PALMA GREA pentru Tudorel Toader: Exact asa scrie in lege! Inculpatii de rang inalt sunt cei care sunt de competenta DNA

Augustin Lazar continua razboiul cu Tudorel Toader, dupa ce ministrul Justitiei a demarat procedura de revocare a acestuia din functie. Procurorul General al Romaniei a afirmat luni ca Directia Nationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )