Libnet.ro
UNICEF

19:00

ExxonMobil discuta cu Lukoil pentru o vanzare a operatiunilor din Marea Neagra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ExxonMobil discuta cu Lukoil pentru o vanzare a operatiunilor din Marea Neagra

ExxonMobil discuta cu compania rusa Lukoil despre vanzarea participatiei de 50% detinuta de compania americana in proiectul Neptun Deep pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra. continuă pe Ziarul Bursa

ExxonMobil, discutii cu compania rusa Lukoil legate de o eventuala vanzare a operatiunilor din Marea Neagra. Ce spune ministrul Economiei, Virgil Popescu

ExxonMobil poarta discutii cu compania rusa Lukoil legate de vanzarea participatiei de 50% detinuta de compania americana in proiectul Neptun Deep pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra, au spus surse guvernamentale.

UPDATE Afacerea Exxon din Marea Neagra, in atentia unui consortiu format din Compania nationala de gaze din Polonia, Romgaz si OMV Pe de alta parte, este interesat si Lukoil

Trei companii ar fi interesate de preluarea de la ExxonMobil a participatiei de 50% din proiectul Neptun de explorare si exploatare a gazelor din Marea Neagra, potrivit unor surse HotNews. ro. Una dintre companii deja si-a anuntat public interesul, aceasta fiind Romgaz. Celelalte doua nu au anuntat oficial, insa potrivit surselor HotNews. ro este vorba despre Compania nationala de gaze naturale din Polonia, PGNiG, si OMV. Alte surse spun ca Exxon mai poarta discutii si cu Lukoil. UPDATE Ludovic Orban a spus luni seara ca sunt discutii cu un consortiu format din Romgaz, OMV si o a treia companie n. r. - polonezii, potrivit surselor HotNews). Pe de alta parte, si-ar fi manifestat interesul si rusii de la Lukoil. De asemenea, Ministrul economiei Virgil Popescu a declarat ca recomanda ca transferul de licenta de catre Exxon sa fie facut prin Hotarare de Guvern.

Ce licee din Marea Britanie ofera burse pentru elevii romani

Un liceu important din Marea Britanie ofera burse ce acopera integral taxa de scolarizare pentru ele.

Bataie mare pe zacamintele ExxonMobil din Marea Neagra

ExxonMobil a hotarat sa vanda zacamintele descoperite in Marea Neagra, iar doritorii se inghesuie.

Autoritatea pentru concurenta din Marea Britanie investigheaza piata inmormantarilor dupa ce costurile s-au dublat

Pretul mediu al unei inmormantari in Marea Britanie a atins un nivel record de 4. 417 lire sterline in 2019, in crestere cu 3,4% fata de situatia din 2018, arata un studiu anual realizat de compania de asiguri SunLife, informeaza BBC.

Pentru angajatii publici din Elvetia, calatoria pana la birou devine parte a programului de lucru

Elvetia are incredere deplina in navetistii sai, motiv pentru care a decis sa ii autorizeze sa includa, in programul orelor de lucru, si timpul calatoriei de acasa la birou. Cu conditia ca angajatii navetisti sa foloseasca trenul sau alte forme de transport in comun. Masura a intrat in vigoare la inceputul lunii ianuarie, potrivit La Repubblica, citat de Rador.

Probleme cu legea pentru un membru din Guvernul Orban. Ce a facut dupa ce a fost prins baut la volan

Un membru din Guvernul Orban are probleme cu legea. Proaspat numit secretat de stat in Ministerul Transporturilor, a fost implicat intr-un accident de circulatie. Ce a facut dupa ce a fost prins baut la volan? S-a ales cu dosar penal. Un membru din Guvernul Orban a fost prins baut la volan Valeriu Lupu, numit nu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )