Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE Afacerea Exxon din Marea Neagra, in atentia unui consortiu format din Compania nationala de gaze din Polonia, Romgaz si OMV Pe de alta parte, este interesat si Lukoil

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Afacerea Exxon din Marea Neagra, in atentia unui consortiu format din Compania nationala de gaze din Polonia, Romgaz si OMV Pe de alta parte, este interesat si Lukoil

Trei companii ar fi interesate de preluarea de la ExxonMobil a participatiei de 50% din proiectul Neptun de explorare si exploatare a gazelor din Marea Neagra, potrivit unor surse HotNews. ro. Una dintre companii deja si-a anuntat public interesul, aceasta fiind Romgaz. Celelalte doua nu au anuntat oficial, insa potrivit surselor HotNews. ro este vorba despre Compania nationala de gaze naturale din Polonia, PGNiG, si OMV. Alte surse spun ca Exxon mai poarta discutii si cu Lukoil. UPDATE Ludovic Orban a spus luni seara ca sunt discutii cu un consortiu format din Romgaz, OMV si o a treia companie n. r. - polonezii, potrivit surselor HotNews). Pe de alta parte, si-ar fi manifestat interesul si rusii de la Lukoil. De asemenea, Ministrul economiei Virgil Popescu a declarat ca recomanda ca transferul de licenta de catre Exxon sa fie facut prin Hotarare de Guvern. continuă pe Hotnews

ExxonMobil discuta cu Lukoil pentru o vanzare a operatiunilor din Marea Neagra

ExxonMobil discuta cu compania rusa Lukoil despre vanzarea participatiei de 50% detinuta de compania americana in proiectul Neptun Deep pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra.

Bataie mare pe zacamintele ExxonMobil din Marea Neagra

ExxonMobil a hotarat sa vanda zacamintele descoperite in Marea Neagra, iar doritorii se inghesuie.

ExxonMobil, discutii cu compania rusa Lukoil legate de o eventuala vanzare a operatiunilor din Marea Neagra. Ce spune ministrul Economiei, Virgil Popescu

ExxonMobil poarta discutii cu compania rusa Lukoil legate de vanzarea participatiei de 50% detinuta de compania americana in proiectul Neptun Deep pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra, au spus surse guvernamentale.

Doua decizii urgente pentru sectorul energetic in prima parte a anului 2020: CE Oltenia si Marea Neagra

Anul acesta va consemna ultima sansa pentru ca CE Oltenia sa ramana si in viitor cu o contributie insemnata in productia de energie electrica. Totodata, 2020 este un an cheie pentru luarea unei decizii finale de investitie in cel mai mare perimetru offshore de gaze naturale din Marea Neagra.

Ce licee din Marea Britanie ofera burse pentru elevii romani

Un liceu important din Marea Britanie ofera burse ce acopera integral taxa de scolarizare pentru ele.

Orban: Exxon se pare ca a decis sa testeze vanzarea participatiei de 50% pe care o aveau. Exista un posibil consortiu

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni seara, despre intentia Exxon Mobil de a vinde participatia de 50% pe care o are la proiectul din Marea Neagra si precizeaza ca ar putea exista un consortiu format din Romgaz, OMV Petrom si o alta firma care sa faca o oferta.

STUDIU: Numarul romanilor care isi cumpara vacante pe litoralul romanesc, din anul anterior, a crescut cu 40%

Mii de turisti profita de zilele libere de Craciun si de Revelion ca sa-si rezerve astfel de sejururi pentru vara anului 2020 in statiunile autohtone de la Marea Neagra, potrivit unui studiu realizat de un portal de profil, informeaza Agerpres.

Autoritatea pentru concurenta din Marea Britanie investigheaza piata inmormantarilor dupa ce costurile s-au dublat

Pretul mediu al unei inmormantari in Marea Britanie a atins un nivel record de 4. 417 lire sterline in 2019, in crestere cu 3,4% fata de situatia din 2018, arata un studiu anual realizat de compania de asiguri SunLife, informeaza BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )