Libnet.ro
UNICEF

08:30

EY: 53% dintre liderii companiilor din Romania sunt prezenti pe retele de socializare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EY: 53% dintre liderii companiilor din Romania sunt prezenti pe retele de socializare

Peste jumatate dintre liderii de companii din Romania sunt prezenti pe retele de socializare, cea mai populara retea pentru acestia fiind LinkedIN 67%), urmata de Facebook 61%) si Twitter 16%), potrivit studiului The social CEO, derulat de EY Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Studiu: 68% dintre persoanele fizice din Romania au in plan achizitionarea unei masini noi

Peste doua treimi dintre persoanele fizice din Romania au in plan achizitionarea unei masini noi in viitorul apropiat, releva rezultatele unui studiu de specialitate, prezentat ieri de New Kopel Group, companie de leasing operational.

Spitalul din Romania care ofera transport gratuit medicilor

De teama sa nu piarda putinii medici pe care ii are, conducerea Spitalului Judetean Vaslui s-a gandit sa asigure transport gratuit celor care fac naveta. 30 de doctori din Iasi au de astazi la.

Enterprise Investors cumpara Noriel, cel mai mare retailer de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din Romania.

Vedetele din Romania au descoperit cum pot avea tenul tanar fara interventii chirurgicale

Vedetele din Romania au descoperit cum pot avea tenul tanar fara interventii chirurgicale. Noua tehnologie anti-age cu ionizare dinamica Guinot Hydraderm Cellular Energy a fost lansata la Centrele Silhouette.

Cel mai bine platit lider religios din Romania. Ce indemnizatie va primi Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel va fi cel mai bine platit lider religios din Romania. Conform noii salarizari propuse de Guven, capul Bisericii Ortodoxe Romane urmeaza sa primeasca de la buget o indemnizatie lunara.

Acorduri de infratire, semnate de primarii din Romania si Republica Moldova

1000 de primari din Romania si Republica Moldova s-au reunit, duminica, la Palatul Parlamentului, in cadrul Conferintei Reprezentantilor Comunitatilor Locale din Romania si Republica Moldova. in cadrul conferintei, ei au votat eliminarea granitelor birocratice intre cele doua state, a informat Platforma Unionista Actiunea 2012.

O retea de traficanti de carne vie din Romania a fost anihilata in Belgia

Judecatorii din Bruxelles au trimis in inchisoare mai multe persoane din Romania, acuzate ca ar fi obligat mai multe romance sa se prostitueze. Cei cinci barbati au fost arestati de.

Sora lui Dorin Cocos, regina contractelor cu spitalele din Romania

Regina contractelor cu spitale din Romania este nimeni alta decat sora lui Dorin Cocos, Anca Dinu, potrivit unei anchete prezentate miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena.

Fiecare judet din Romania va beneficia de un punct unic de informare

Asociatia Agentiilor pentru Dezvoltare Regionala din Romania - ROREG a semnat, ieri, protocolul de colaborare cu Ministerul Fondurilor Europene dedicat infiintarii unui punct unic de informare si consiliere, in fiecare judet, cu privire la accesarea fondurilor nationale si europene, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Caz strigator la cer in spitalele din Romania! Mihai Petre a dat bani medicului, dar nu a mai fost operat

Inca un caz strigator la cer in spitalele din Romania! Un pacient sustine ca medicii i-au cerut spaga, iar dupa ce le-a organizat acestora un flagrant i-a fost refuzat dreptul de a fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )