Libnet.ro
UNICEF

18:31

EY: Romania ocupa locul 48 in clasamentul celor mai inovative tari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EY: Romania ocupa locul 48 in clasamentul celor mai inovative tari

Ernest and YoungEY) a precizat, intr- un comunicat trimis astazi redactiei, ca tara noastra ocupa locul 48 in clasamentul celor mai inovative tari la nivel global, cu un procent de 0,5% din PIB alocat activitatii de cercetare si dezvoltare. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, trasa in jos de coruptie intr-un top al celor mai atractive tari pentru afaceri

Romania ocupa locul 8 in Europa de Est si Asia Centrala intr-un top Bloomberg al celor mai atractive tari pentru afaceri, devansata de Ungaria, Cipru, Turcia, Bulgaria sau Rusia, si trasa in jos in principal de perceptia investitorilor privind coruptia.

Clasamentul veniturilor celor mai bogate cluburi de fotbal din lume

Clasamentul Deloitte al celor mai bogate cluburi de fotbal din lume, din punct de vedere al veniturile incasate in sezonul 2012-2013, a fost publicat marti, una din cele mai mari surprize fiind iesirea de pe podium a echipei Manchester United.

Romanii ocupa locul sase in Europa la consumul de bere

Romanii ocupa locul sase in Europa la consumul de bere, cu 90 de litri pe an pe locuitor, insa piata este in scadere, dupa ce in primele opt luni ale anului trecut vanzarile s-au redus cu 8%, potrivit asociatiei Berarii Romaniei.

Romanii ocupa locul sase in Europa in functie de consumul de bere

Romanii ocupa locul sase in Europa la consumul de bere, cu 90 de litri pe an pe locuitor, insa piata este in scadere, dupa ce in primele opt luni ale anului trecut vanzarile s-au redus cu 8%, potrivit asociatiei Berarii Romaniei.

Topul celor mai fotografiate orase si puncte de atractie ale lumii

Google, cel mai mare motor de cautare din lume si totodata unul dintre cei mai puternici giganti online, a publicat o lista a celor mai fotografiate orase din lume, bazata pe o statistica obtinuta prin intermediul Panoramio, un site de photo-sharing.

Topul celor mai bogate echipe de fotbal din lume in 2013: Manchester United paraseste podiumul

Clubul britanic de fotbal Manchester United, patronat de catre fratii Glazer, a parasit pentru prima data podiumul celor mai bogate echipe de fotbal din lume intocmit de catre compania de consultanta Deloitte.

Topul celor mai inovative companii din lume: cine sunt gigantii care domina piata cu noile tehnologii si patente lansate

Oficiul pentru Patente al SUA a inregistrat la nivelul anului trecut peste 270. 000 de brevete, in timp ce primele 50 de companii au reusit sa obtina peste 75. 000 de patente in 2013. HuffingtonPost a publicat topul celor mai inovative 10 companii.

Rudele celor mai influenti lideri chinezi si-au ascuns averile in paradisuri fiscale.

Rudele celor mai influenti lideri chinezi, printre care presedintele Xi Jinping si fostul premier Wen Jiabao, au folosit paradisuri fiscale pentru a-si ascunde o parte a averii lor, dezvaluie, miercuri, o retea de jurnalsti de investigatie, conform Mediafax. Potrivit documentelor financiare obtinute de Consortiul independent al jurnalistilor de investigatie ICIJ), cu sediul la Washington, aproape 22. 000 de clienti originari din China sau din Hong Kong au legaturi cu firme offshore din .

Romania, trasa in jos de coruptie intr-un top al celor mai atractive tari pentru afaceri din Europa de Est si Asia Centrala

Romania ocupa locul 8 in Europa de Est si Asia Centrala intr-un clasament de Bloomberg privind cele mai atractive tari pentru afaceri, fiind devansata de Ungaria, Cipru, Turcia, Bulgaria sau Rusia. Romania este trasa in jos in acest top, in principal, din cauza perceptiei investitorilor privind coruptia.

Cugetarile lui Zlatan Ibrahimovici: topul celor mai controversate declaratii facute de suedez

Dincolo de terenul de fotbal, Zlatan Ibrahimovici este o prezenta colorata, in special prin comentariile pe care le face in discutiile cu presa. Site-ul FIFA a realizat o colectie ale declaratiilor care au starnit, deopotriva, amuzamentul si antipatia celor din jur.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )