Libnet.ro
UNICEF

06:00

F-Type SVR, cel mai salbatic Jaguar

Adevărul Adevărul,
F-Type SVR, cel mai salbatic Jaguar

Au aparut imaginile cu cea mai salbatica varianta a coupeului Jaguar F-Type SVR. Modelul va fi oferit in doua variante si cu un motor de 575 CP. continuă pe Adevărul

Cel mai finantat joc de pe internet este acum si pe telefon

Exploding Kittens, cel mai finantat jocde pe Kickstarter, este disponibil acum si pe iOS. Exploding Kittens este cel mai finantat joc de pe Kickstarter si al cincilea cel mai finantat proiect din istoria site-ului, reusind sa stranga nu mai putin8,78de milioanede dolari, conform celor de la Business Insider. Singurele proiecte care au reusit sa stranga [].

Barometrul increderii: Guvernul, institutia cu cel mai mic grad de credibilitate

Barometrul Edelman al increderii arata ca, pentru al cincelea an consecutiv, guvernul ramane institutia cu cel mai mic grad de credibilitate, astfel ca oamenii au mai multa incredere in cineva ca ei, decat intr-un CEO sau intr-un un angajat oficial.

TripAdvisor a desemnat cel mai bun hotel de lux din Romania in 2015

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, pentru al patrulea an consecutiv, intr-un top TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Bucuresti, unde o.

Google Street View te duce in cel mai inalt punct din Europa

Cei de la Google va ofera acum posibilitatea de a admira cel mai inalt varf din Europa. Dupa ce Machu Picchu, Petra, Muzeul Britanic si campiile din Noua Zeelanda, cei de la Google ne ofera posibilitatea de a admira acum cel mai inalt varf din Europa cu ajutorul Google Street View. Compania cu sediul in [].

Daca dispare Schengen, cel mai mult vor avea de suferit Balcanii Occidentali

Criza migratiei ce afecteaza Europa a adus in discutie acordul Schengen si, daca acesta esueaza, tarile din Balcanii Occidentali vor resimti cel mai mult acest lucru, a estimat ministrul de externe slovac Miroslav Lajcak, intr-un interviu pentru cotidianul bosniac Nezavisne Novine, transmite Hina.

Un dinozaur de marimea unui caine ar putea fi cel mai vechi din Jurasic

Un dinozaur de mici dimensiuni ar putea fi cel mai vechi din perioada Jurasica.

Cel mai nou scandal monden! Celebru milionar mexican, adus cu forta in Romania

O poveste mai ceva ca o telenovela isi cauta rezolvarea in tribunalele de la noi. O frumoasa romanca este acuzata de rapire internationala de sotul ei, mexican, nepotul celui mai bogat om de pe planeta.

Astell Kern anunta cel mai scump si greu player de muzica

Aparent, nu mai aveti multe motive pentru a va investi banii intr-un player audio dedicat, dar cei de laAstell Kern sunt de alta parere. Mai ales cand vine vorba de audiofili cu buzunare adanci, cativa producatori de echipamente audio de pe mapamond sunt de parere ca exista in continuare o piata pentru playere portabile [].

Cel mai jenant autogol al anului. Reactia portarului este fabuloasa!

Un portar din Arabia Saudita este autorul celui mai stupid autogol din acest an. Portarul nici nu si-a dat seama cand a scapat mingea in poarta. Oricum, nu a avut nimic de pierdut. Echipa la care activeaza a pierd.

Kobe Bryant, cel mai votat jucator pentru All Star Game

Aflat in al 20-lea si ultimul sau sezon in NBA, jucatorul Kobe Bryant a primit pentru a patra oara in cariera cele mai multe voturi din partea fanilor pentru selectia in All Star Game.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )