Libnet.ro
UNICEF

01:05

TripAdvisor a desemnat cel mai bun hotel de lux din Romania in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TripAdvisor a desemnat cel mai bun hotel de lux din Romania in 2015

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, pentru al patrulea an consecutiv, intr-un top TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Bucuresti, unde o. continuă pe Wall-Street Ro

Softronic a vandut locomotive de 5 milioane euro catre cel mai mare operator feroviar din Europa

Producatorul craiovean de rame si locomotive electrice Softronic, controlat de antreprenori romani, a incheiat contractele de vanzare cu DB Schenker Rail Romania si DB Schenker Rail Ungaria, subsidiare ale DB Schenker Rail AG, cel mai mare operator de.

Vanzarea Finansbank va permite NBG sa devina cel mai solid grup bancar din Grecia

National Bank of Greece NBG) va fi cel mai solid grup bancar de pe piata din Grecia, pe baza lichiditatii si a capitalului, obiectivul bancii fiind sa joace un rol cheie in redresarea economiei tarii, dupa finalizarea vanzarii Finansbank, a afirmat ieri presedintele Luca Katseli, la Adunarea Generala a Actionarilor, transmite site-ul greekreporter. com, citat de Agerpres.

Untold 2016: Hardwell, cel mai bun DJ din lume, si Afrojack, pe scena festivalului de la Cluj-Napoca

Untold 2016. Cel mai bun DJ din lume, Hardwell, dar si Afrojack, castigator al unui premiu Grammy, vor concerta in luna august a acestui an pe scena Festivalului Untold de la Cluj-Napoca, anunta Mediafax.

Scriitorul Mario Vargas Llosa va inmana Premiul Goya pentru cel mai bun scenariu

Mario Vargas Llosa 79 de ani), laureatul Premiului Nobel pentru literatura, in 2010, va oferi trofeul pentru cel mai bun scenariu la cea de-a XXX-a Gala a Premiilor Goya, care va avea loc pe 6 februarie, la Madrid. Actorii Penelope Cruz, Juliette Binoche si Tim Robbins se afla printre nominalizatii premiilor acordate de Academia de Arte si Stiinte Cinematografice din Spania.

Ce inseamna bucataria gourmet si cum alegem cel mai bun vin? Specialistii atrag atentia: vinurile din supermarket nu sunt o optiune

Carnea si cartofii prajiti, dar si o ciorba sunt optiunile cele mai frecvente ale romanilor atunci cand ajung la un restaurant. Cel putin asta arata statisticile reprezentantilor Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism, iar de bucataria gourmet multi nici nu au auzit. Romanii nu par a avea si a-si dori sa dezvolte o cultura gastronomica necesara savurarii unui meniu gourmet, aflat in trend in restaurantele din strainatate.

Bucurestiul gazduieste Romanian Darts Festival, cel mai important eveniment de profil din Europa de Est

Federatia Romana de Darts va invita la Romanian Darts Festival RDF), eveniment care se desfasoara in perioada 22 - 24 ianuarie 2016 si insumeaza premii in valoare de 12. 500 de euro. Organizat la Hotel.

Interviu cu Gica Hagi: Maldini e cel mai bun fundas pe care l-am intalnit. Cand il vede pe Ianis in Serie A

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a a acordat un interviu acordat pentru Corriere dello Sport, in care a vorbit despre perioada petrecuta in Italia.

Cel mai finantat joc de pe internet este acum si pe telefon

Exploding Kittens, cel mai finantat jocde pe Kickstarter, este disponibil acum si pe iOS. Exploding Kittens este cel mai finantat joc de pe Kickstarter si al cincilea cel mai finantat proiect din istoria site-ului, reusind sa stranga nu mai putin8,78de milioanede dolari, conform celor de la Business Insider. Singurele proiecte care au reusit sa stranga [].

Barometrul increderii: Guvernul, institutia cu cel mai mic grad de credibilitate

Barometrul Edelman al increderii arata ca, pentru al cincelea an consecutiv, guvernul ramane institutia cu cel mai mic grad de credibilitate, astfel ca oamenii au mai multa incredere in cineva ca ei, decat intr-un CEO sau intr-un un angajat oficial.

Google Street View te duce in cel mai inalt punct din Europa

Cei de la Google va ofera acum posibilitatea de a admira cel mai inalt varf din Europa. Dupa ce Machu Picchu, Petra, Muzeul Britanic si campiile din Noua Zeelanda, cei de la Google ne ofera posibilitatea de a admira acum cel mai inalt varf din Europa cu ajutorul Google Street View. Compania cu sediul in [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )