Libnet.ro
UNICEF

01:05

F1: Sebastian Vettel si-a gasit echipa dupa despartirea de

Hotnews Hotnews,
 F1: Sebastian Vettel si-a gasit echipa dupa despartirea de

Pilotul german Sebastian Vettel, cvadruplu campion mondial, va concura pentru viitoarea echipa Aston Martin incepand cu editia de anul viitor a Campionatului Mondial de Formula 1, a anuntat joi team-ul cu sediul in Marea Britanie, care poata in prezent numele de Racing Point, informeaza Reuters si AFP. continuă pe Hotnews

Sebastian Vettel confirmat la Aston Martin in 2021

Cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel isi va continua cariera in Formula 1 la echipa Racing Point care din 2021 se va numi Aston Martin.

Cu cine s-a combinat Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi. E un milionar turc celebru

S-a format un cuplu in showbiz. Este vorba despre nimeni alta decat Bianca Dragusanu si un renumit milionar turc, fostul iubit al Ioanei Filimon, fosta concurenta la emisiunea Ferma, de la Pro Tv. Cu cine s-a combinat Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi Noua despartire dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a surprins din .

Ioana Filimon, aparitie socanta in oras. Cu cine umbla fosta vedeta de la Pro TV, dupa despartirea de ultimul milionar din viata ei

Ioana Filimon, fosta Miss Romania, a intrat intr-un con de umbra dupa aventura din cadrul reality-show-ului Ferma, de la Pro TV. Asta nu a durat mult, pentru ca un adevarat scandal iesea in spatiul public. Ioana Filimon, scandal, bani, sechestrare Imediat dupa plecarea din show, Ioana Filimon era protagonista unui scandal cu acuzatii grave de .

Catalin Botezatu, prima reactie dupa despartirea Biancai Dragusanu. Ce a spus designerul

Bianca Dragusanu parca nu mai scapa de belele, bine unele facute cu mana ei. Dupa ce anunta impacarea cu Alex Bodi, acum s-au despartit iar. Si totul in urma dezvaluirilor facute de Alex. Bianca Dragusanu si telenovela cu Alex Bodi Dupa o relatie cu celebrul Catalin Botezatu, un mariaj cu Victor Slav, se parea ca .

Actorul din Prison Break care a pus ochii pe Lidia Buble! Ce mesaj i-a transmis, dupa despartirea de Razvan Simion

Lidia Buble a devenit internationala! Aceasta scoate hit dupa hit, iar medoldiile sale sunt ascultate si la radiourile din strainatate. Iata ca acum face cuceriri si in afara Romaniei, iar unul dintre cei mai cunoscuti actori din Prison Break a pus ochii pe celebra cantareta. Despre nimeni altul decat Dominic Purcell este vorba. Actorul din .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )