Libnet.ro
UNICEF

18:45

F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania, implineste 13 ani

Adevărul Adevărul,
F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania, implineste 13 ani

F64 implineste 13 ani si sarbatoreste acest lucru prin cateva servicii si promotii pentru clienti. in acesti ani de activitate, F64 a crescut de la nivelul de startup pe piata foto-video din Romania la o pozitie de lider. continuă pe Adevărul

Comisia de disciplina a FRF ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc

Comisia de disciplina a federatiei Romane de Fotbal ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc din ultimii ani. Este vorba despre fotbalistului Wellington, atacantul Concordiei.

Catalin Botezatu, vacanta inedita pe cel mai mare vas de croaziera din lume!

Catalin Botezatu a petrecut cinci zile de neuitat pe Oasis of the Seas, cel mai mare vas de croaziera din lume. Designerul a fost singura celebritate din Romania invitata sa ia parte la singurul circuit al uriasei ambarcatiuni in Europa, un eveniment de marca ce a avut loc saptamana trecuta. Vasul a fost lansat in anul 2009, iar pana acum a navigat doar pe Marea Caraibelor.

Un elvetian a cultivat cel mai mare dovleac din lume

Un elvetian a reusit sa cultive cel mai mare dovleac din lume care cantareste nu mai putin de 953,5 kg, informeaza Agerpres. Acesta a fost prezentat la un concurs la Jona, cantonul St. Gallen.

Preturile alimentelor, cel mai mare declin la nivel global din 2010

Preturile alimentelor la nivel global a atins cel mai scazut nivel din august 2010 pana in prezent, septembrie fiind a sasea luna de scaderi consecutive, marcand cea mai lunga perioada de declin de la sfarsitul anilor 1990, arata Organizatiei pentru.

Profitul Samsung a inregistrat in al treilea trimestru cel mai mare declin din 2009, de 60%

Samsung Electronics a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai mare scadere a profitului operational din 2009 pana in prezent, respectiv 60%, ca umare concurentei crescute a Apple si a rivalilor din China,.

Afacerile retailerului de foto - video F64 vor depasi pragul de 20 mil. euro in acest an, dar evolutia va fi sub tinta prognozata la inceput de 2014

Afacerile F64 , cel mai mare retailer specializat in vanzarea de solutii foto video, vor creste in acest an cu 10%, la peste 20 milioane de euro, sub tinta de evolutie prognozata la inceputul anului cand proprietarii companiei mizau pe o.

O parte din noua instalatie de uree de la Azomures va sosi pe Dunare, in martie. Combinatul va fi cel mai mare producator de ingrasaminte pe o raza de 1.000 de km

Cele trei elemente ale noii instalatii de uree sunt reactorul, separatorul si o coloana de distilare, toate realizate de cea mai mare fabrica de profil din Ternitz, Austria, care face echipamente pentru cele mai mare companii din lume.

Stalpul economic al Europei se clatina. Cea mai mare economie intra in RECESIUNE din cauza RUSIEI

Germania are probleme economice. Ultimul raport arata ca productia industriala a scazut cu 4% in luna august, fiind cel mai mare declin din 2009. Mai mult, comenzile au scazut la un minim al ultimilor cinci ani,.

F64 Studio va experimenta cu Bitcoin si se va concentra si pe video in 2015

F64 Studio, cel mai mare retailer foto din tara, va permite si tranzactii cu moneda virtuala Bitcoin spre sfarsit de an, se pregateste pentru Black Friday si in 2015 se va concentra si pe segmentul video, a spus directorul companiei, Marian Alecsiu. F64 incepuse anul foarte optimist, avand prognoze de peste 20% crestere, insa cateva luni slabe au facut ca estimarile sa scada la 10%, a spus seful companiei, la sarbatorirea a 13 ani de F64.

Afacerile EY din Romania, cea mai mare crestere din Europa Centrala si de Est, dupa Turcia

ErnstYoung EY) a raportat in anul fiscal 2014 venituri globale de 27,4 miliarde de dolari, o crestere cu 6,8% fata de anul trecut. Biroul din Romania, cu peste 1. 000 de clienti, a inregistart cea mai mare rata de crestere din cele 22 de tari unde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )