Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un elvetian a cultivat cel mai mare dovleac din lume

România Liberă România Liberă,
Un elvetian a cultivat cel mai mare dovleac din lume

Un elvetian a reusit sa cultive cel mai mare dovleac din lume care cantareste nu mai putin de 953,5 kg, informeaza Agerpres. Acesta a fost prezentat la un concurs la Jona, cantonul St. Gallen. continuă pe România Liberă

Vanzarile din retailul romanesc, cel mai mare declin din UE in august

Romania a avut cel mai mare declin din UE in ceea ce priveste vanzarile de retail din luna august, alaturi de Slovacia, scaderea fiind de 0,6% fata de luna iulie, conform datelor Eurostat .

Top 10 cele mai valoroase branduri din lume apartin companiilor americane. Iata care sunt

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la 113 miliarde dolari, urmat la distanta destul de mare de Google 67,4 miliarde dolari) si Coca-Cola 64,7 miliarde dolari), intr-un top realizat de eurobrand,.

Catalin Botezatu, vacanta inedita pe cel mai mare vas de croaziera din lume!

Catalin Botezatu a petrecut cinci zile de neuitat pe Oasis of the Seas, cel mai mare vas de croaziera din lume. Designerul a fost singura celebritate din Romania invitata sa ia parte la singurul circuit al uriasei ambarcatiuni in Europa, un eveniment de marca ce a avut loc saptamana trecuta. Vasul a fost lansat in anul 2009, iar pana acum a navigat doar pe Marea Caraibelor.

Cel mai mare producator de carne de pasare va fi si mai mare: Transavia se extinde cu doua unitati de productie

Transavia, cel mai mare producator de carne de pasare din Romania, ar putea incheia in octombrie achizitia a doua unitati de productie, in urma careia productia si afacerile companiei vor creste cu 70-80% in urmatorii 3 ani. Estimarile pentru 2014 ale producatorului arata plus 12% la afaceri si plus 50% la profit.

Care este cel mai mare atu al unei persoane in functie de zodie

Semnul zodiacal ne poate arata cu precizie care este cel mai mare atu al nostru, calitate ce ne ajuta sa facem fata cu dificultatile in viata. Berbec Trec repede peste dezamagiri Cei nascuti in zodia.

Cei mai bogati oameni din lume in tehnologie: miliardarii care detin imperii sau au facut avere din IT

Invart business-uri de miliarde si detin averi impresionante. Cine sunt cei mai bogati miliardari din lume care au facut avere din IT si la cati bani detin in momentul de fata, aflati in prezentarea de mai jos.

Cea mai mare banca din Elvetia ar putea primi o amenda record de 4,9 miliarde euro

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, s-ar putea alege cu o amenda record, de 4,9 miliarde euro, din partea autoritatilor franceze. Banca este acuzata ca ar fi ajutat o parte a clientilor din Franta sa ascunda.

Cea mai mare banca din Elvetia ar putea primi o amenda RECORD de 4,9 MILIARDE DE EURO

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, ar putea primi o amenda record de 4,9 miliarde de euro din partea autoritatilor franceze pentru ca a ajutat clienti din Franta sa ascunda bani in conturi offshore,.

Romania a avut in august cel mai mare declin al vanzarilor de retail din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat in august cea mai mare scadere a vanzarilor de retail din Uniunea Europeana UE), alaturi de Slovacia. Declinul a fost de 0. 6% fata de luna iulie, potrivit datelor Eurostat. Prin.

VIDEO. FRANTA: Vanzarile Dacia, in crestere cu 21%. Cel mai rapid ritm din piata

Cota de piata a Dacia in Franta a avansat la 5,92% in perioada ianuarie-septembrie din acest an, de la 4,98% in primele noua luni ale anului trecut. inmatricularile de autoturisme noi Dacia din luna septembrie a acestui an au inregistrat, de asemenea, un avans important, de 34,1%, in comparatie cu aceeasi luna din 2013, la 6. 775 de unitati, cu o cota de piata in urcare, de la 3,55% la 4,48%. Franta este cea mai mare piata a Dacia, cu aproape 94. 000 de masini vandute anul trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )