Libnet.ro
UNICEF

06:15

Fabrica Letea din Bacau isi vinde ultimele active

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fabrica Letea din Bacau isi vinde ultimele active

Fabrica de hartie Letea din Bacau isi va scoate la vanzare, in toamna, ultimele cladiri, terenuri si masini, dar pretul de pornire nu a fost inca stabilit si nici data la care va avea loc licitatia, a anuntat joi, lichidatorul judiciar Sierra Quadrant. Fabrica de hartie Letea, una dintre cele mai vechi intreprinderi din Romania, a fost infiintata in urma cu 140 de ani, printr-o decizie a guvernului condus de Ion C. Bratianu. continuă pe Ziarul Bursa

Letea Bacau, cea mai mare fabrica de hartie din Estul Europei, isi vinde ultimele active

Fabrica de hartie Letea din Bacau isi va scoate la vanzare, in toamna, ultimele cladiri, terenuri si masini. Este una dintre cele mai vechi intreprinderi din Romania, decizia infiintarii sale fiind luata acum 140 de ani, pe 11 decembrie 1878, de guvernul condus de Ion C. Bratianu.

Fabrica Letea din Bacau, de la vedeta a industriei romanesti la ruina economica. Ce a mai ramas de facut?

Una dintre cele mai vechi intreprinderi din Romania, Fabrica de hartie Letea din Bacau isi va scoate la vanzare, la toamna, ultimele cladiri, terenuri si masini. Infiintata pe vremea guvernului condus de Ion C. Bratianu, acum 140 de ani, la 11 decembrie.

Virusul West Nile a fost confirmat la un pacient de 75 de ani, din Bacau

Virusul West Nile a fost confirmat la un pacient de 75 de ani, din Bacau. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Bacau au anuntat ca pacientul a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta si au.

Cea mai mare banca din Irlanda isi pierde executivii de top

Acestia pleaca la bancile care isi muta sediul din Regatul Unit in Irlanda Zeci de directori executivi ai Allied Irish Banks AIB), cea mai mare banca din Irlanda, au fost recrutati de rivalii care se extind in Dublin din cauza Brexitului iesirea Marii Britanii din UE), ceea ce l-a determinat pe directorul executiv al institutiei sa avertizeze ca plafonul de salarizare strict al tarii face dificila mentinerea acestora, informeaza Financial Times FT).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )